Dobroimetje 3%

Ob vsakem nakupu, ne glede na vrednost, v naši spletni trgovini www.star-beauty.si prejmete kodo za vaš naslednji nakup v vrednosti 3% trenutnega nakupa. Vrednost 3% se obračuna od končnega zneska naročila (znesek s poštnino in z ddv). Če vaše naročilo znaša 40 EUR + 3 EUR poštnine = 43 EUR, prejmete kodo za dobroimetje v vrednosti 1,29 EUR (3% od 43 EUR). Dobroimetje je mogoče izkoristiti le ob plačilu naročenega blaga. 

Kje pridobim kodo za dobroimetje?

Kupec ob vsakem uspešno izvedenem naročilu v trgovini www.star-beauty.si prejme potrditveno e-sporočilo, s potrditvijo trenutnega naročila in z unikatno kodo dobroimetja. V naročilu je zapisan znesek dobroimetja in unikatna koda, ki jo lahko kupec uporabi že ob naslednjem nakupu. 

Koliko časa je koda uporabna?

Kupec lahko dobroimetje izkoristi že ob naslednjem nakupu v spletni trgovini in sicer v 60 dneh od datuma izvornega naročila. Kupec lahko naenkrat izkoristi le eno kodo. Koda je unikatna in velja za en nakup. Po preteku 60 dni, se koda samodejno uniči in je ni več mogoče uporabiti. 

Kako uporabim kodo?

Kodo za dobroimetje ste prejeli v potrditvi naročila. Ob naslednjem naročilu, v postopku plačila izdelkov, vnesete kodo v polje: VNESITE KODO KUPONA in kliknete na gumb UPORABI. Če je koda pravilna in še uporabna (stara 60 dni ali manj), vam bo sistem odštel znesek dobroimetja. Nato nadaljujete postopek plačila kot do sedaj. 

Kaj je še pomembno?

Dobroimetje je mogoče pridobiti le ob oddaji naročila preko spletne strani www.star-beauty.si.
Dobroimetje lahko izkoristite le ob nakupu v spletni trgovini www.star-beauty.si. Ob oddaji naročila v katerikoli drugi obliki (telefon, e-mail, Facebook…) dobroimetja ni mogoče ne pridobiti in ne izkoristiti.