IMG 9358 (002)

Saša Kersnik, lastnica lepotnih salonov Medinmleko

OLAPLEX, Kydra by Phyto, Maria Nila ambasador

Saša je dokaz, da je meja nebo, če le verjameš v svoje sanje. Že od osmega leta je bila odločena, da bo vrhunska frizerka. Njena pot se je bliskovito vzpenjala in je ena najmlajših podjetnic v lepotnem svetu, ki se ponaša z dvema vrhunskima salonoma z najvišjo bonitetno oceno, zaposluje več kot petnajst ljudi, nominirana je bila za mlado podjetnico leta, podjetje samo pa je večkratni finalist projekta Zlata Nit, najboljšega zaposlovalca v Sloveniji. Lepotni saloni čarovnije lepote Medinmleko zadovoljujejo stranke, ki si želijo slediti najnovejšim svetovnim trendom, zaupajo pa jim tudi mnogi znani obrazi. Naključje? Ne! Močna volja in trdo delo.

Poglejte kaj pravi Saša o Olaplexu tukaj!


sandra

Sandra Vlahovič, kreativni stilist & kolorist, edukator

Kydra by Phyto ambasador

Sandra je drzna in kreativna frizerka, ki si upa. Če si želite preobrazbe ima vedno pravo idejo. V več kot 12. letni karieri si je pridobila mnogo izkušenj. Takoj po končanem šolanju se je zaposlila in izpopolnjevala na vseh področjih frizerstva, tako doma kot v tujini. Pot jo je vodila v Italijo, kjer je kot vodja salona delala za Jean Louis David-a. Izobraževala se je na njihovi akademiji z znanimi imeni iz sveta barvanja in stiliranja, vodila je seminarje ter delala v zaodrjih mnogih modnih revij. Ko se je zaposlila v salonu Medinmleko, kjer opravlja delo vodje v Ljubljanski poslovalnici, se je srečala s barvami Kydra by Phyto, katere so jo preprosto očarale. Navdušena je bila nad tem, da so nežne do las in lasišča, saj je sama mnenja, da so zdravi lasje temelj za popolno barvo las. Sandra je delale že z veliko različnimi blagovnimi znamkami, vendar je v Kydri videla nekaj posebnega. Žametni toni, mehko prelivanje in naraven videz prav vsakega odtenka, možnost ustvarjanja mnogih barvnih kombinacij, združeno z izjemnim leskom pri končnem rezultatu. Zaradi svojega izjemnega veselja do frizerskega ustvarjanja je izkoristila ponujeno priložnost in postala Kydra edukator. S šolanji v Parizu na sedežu podjetja Kydra, je poglobila svoje znanje, ki ga z veseljem in ponosom prenaša na ostale frizerje v Sloveniji. 

IMG 8675 (002)

Fahreta Salihović, lastnica salona Top Si s Faki

OLAPLEX ambasador

Faki močno verjame, da se s trdim delom in vztrajnostjo pride zelo daleč, saj je sama resnični primer tega. Z denarjem se lahko marsikaj kupi, vendar znanja, izkušenj in pridnosti žal ne. Faki ni nekdo, ki bi veliko denarja namenil za marketing, saj ga nikoli ni imela. Izkoristila pa je potencial, ki ga nudijo družbena omrežja in z rednimi objavami o svojem delu, ji je uspelo pridobiti ogromno prepoznavnosti in zelo veliko novih strank. Ve, da dobro opravljeno delo govori samo zase, Facebook in Instagram pa ji lahko pomagata da dober glas seže daleč v globalno vas. Pomembno ji je, da v svojem salonu strankam ponudi le najboljše iz sveta frizerstva, zato tudi z veseljem uporablja Olaplex ob vseh postopkih barvanja v salonu, saj za svoje stranke zahteva kakovost.