banner 4
banner 3
banner 9
banner 1
banner 8
banner 5
baner 7
banner 10
banner 11

Sugarbearhair 74

Prehransko dopolnilo

NAJBOLJE PRODAJANI VITAMINI ZA LASE! PRVI IN EDINI ORGINALNI VITAMINI ZA LASE!
Penasti medvedki SugarBearHair so najbolj slavni, mehki in okusni vitamini za lase na svetu! Primerni so za moške in za ženske.

Poskrbijo za:
boljšo rast las
hitrejšo rast las
bolj zdrave lase
bolj sijoče lase
močnejše lase
odpornejše lase na poškodbe
krepitev las od znotraj

Vitamini SugarBearHair so vegetarijanski, prijazni do živali (»Cruelty Free«) in izdelani v ZDA. Za odličen okus je njihova aroma naravna in pridobljena iz jagodičevja.

SugarBearHair so izdelani z mislijo na vaše lase. Vsebujejo nujno potrebne vitamine kot so biotin, folna kislina, vitamin D in mnoge druge. Več o vseh sestavinah si preberite v nadaljevanju.

Ker penasti medvedki SugarBearHair ne vsebujejo hormonov ne vplivajo na rast dlak, brade in ostalih dlak na telesu.

BREZ
Umetnih sladil, želatine, glutena in mlečnih derivatov

Ker vitamini SugarBearHair vplivajo na kakovost las, ki izraščajo (ne pa na lase, ki so že izrastli), vam priporočamo, da za opazne rezultate in spremembe v kakovosti las, uživate medvedke SugarBearHair vsaj 3 mesece ali več. Svetujemo vam, da pred začetkom uživanja fotografirate trenutno stanje in dolžino las in nato rezultate redno preverjate vsak mesec. Vsak lonček s penastimi medvedki SugarBearHair vsebuje 74 bombonov, kar zadošča za 37 dni uživanja v sladkih medvedkih SugarBearHair.

ingredientssbh


Količina
74
Št. izdelkov
Cena
39,99

Uporaba
Penasti bomboni SugarBearHair so prehransko dopolnilo. Odmerek za odrasle osebe je dva (2) vitaminska bombona na dan. Bombon dobro prežvečite, preden ga pogoltnete. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! HRANITE NA SUHEM IN HLADNEM MESTU.

Opozorilo: Če ste noseči, dojite, jemljete zdravila ali trpite za kakršno koli boleznijo, se pred uporabo posvetujte z izbranim zdravnikom.

količina: 74 penastih medvedkov v lončku