TOP

Opis

Penasti medvedki SugarBear PRO so mehki in okusni vitamini za lase oz. prehransko dopolnilo! Primerni so za moške in za ženske.

Vitamini SugarBear PRO so veganski, prijazni do živali (»Cruelty Free«) in izdelani v ZDA. Za odličen okus je njihova aroma naravna in pridobljena iz jagodičevja.


SugarBear PRO so izdelani z mislijo na vaše lase. Vsebujejo nujno potrebne vitamine kot so biotin, cink, vitamin D in mnoge druge.


BREZ
Umetnih sladil, želatine.

Ker vitamini SugarBear PRO vplivajo na kakovost las, ki izraščajo (ne pa na lase, ki so že izrastli), vam priporočamo, da za opazne rezultate in spremembe v kakovosti las, uživate medvedke SugarBear PRO vsaj 3 mesece ali več. Svetujemo vam, da pred začetkom uživanja fotografirate trenutno stanje in dolžino las in nato rezultate redno preverjate vsak mesec. Vsak lonček s penastimi medvedki SugarBear PRO vsebuje 74 bombonov, kar zadošča za 37 dni uživanja v sladkih medvedkih SugarBear PRO vitaminih za lase.

Uporaba

Penasti bomboni SugarBearHair so prehransko dopolnilo. Odmerek za odrasle osebe je dva (2) vitaminska bombona na dan. Bombon dobro prežvečite, preden ga pogoltnete. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! HRANITE NA SUHEM IN HLADNEM MESTU.

Količina: 74 penastih medvedkov v lončku

*Opozorilo: Če ste noseči, dojite, jemljete zdravila ali trpite za kakršno koli boleznijo, se pred uporabo posvetujte z izbranim zdravnikom.

Sestavine

Tapioca Syrup (30%), Raw Cane Sugar, Water, Calcium, Pantothenic Acid, Vitamin E, Vitamin C, Vitamin A, Vitamin D, Zinc, Biotin, Iodine, Folic Acid, Vitamin B6, Vitamin B12, Inositol Hexaniacinate, Choline Bitartrate; less than 2%: Gelling Agent (Pectins) (less than 2%), Acidity Regulators (Citric Acid, Sodium Citrates), Natural Flavourings, Coconut Oil (less than 2%), Glazing Agent (Carnauba Wax), Colour (Brilliant Blue FCF).

Sirup Tapjoke (30%), Trsni Sladkor, Voda, Kalcij, Pantotenska Kislina, Vitamin E, Vitamin C, Vitamin A, Vitamin D, Cink, Biotin, Jod, Folna Kislina, Vitamin B6, Vitamin B12, Inositol Hexaniacinate, Choline Bitartrate (manj kot 2%), Pektin (manj kot 2%), Regulatorji Kislosti (Citric Acid, Sodium Citrates), naravne arome, olje Kokosa (manj kot 2%), Carnauba Wax, Barvilo (Brilliant Blue Fcf)

PODATKI O PREHRANSKI VREDNOSTI
Velikost porcije: 2 gumija
Porcije na stekleničko: 37
Tipične vrednosti na 2 gumija PDV
Vitamin A (retinil palmitat) 630 μg RE 79 %
vitamin D (ergokalciferol) 20 μg 400 %
vitamin E (dl-alfa tokoferyl Acetat) 7,4 mg a-TE 62 %
pantotenska kislina (kalcijev D-pantotenat) 5,2 mg 87 %
vitamin B6 (piridoksin hidroklorid) 2 mg 143 %
folna kislina (folna kislina) 442 μg 221 %
vitamin B12 (cianokobalamin) 6 μg 240 %
biotin 5000 μg 10000 % (D-biotin)
Vitamin C (L-askorbinska kislina) 20 mg 25 %
kalcij (kalcijev trifosfat, sredstvo za povečanje prostornine) = aditiv in ne vir minerala 164 mg
jod (kalijev jodid) 42 μg 28 %
cink (cinkov citrat) 2,7 mg 27%
= † Referenčni vnos NRV.

O blagovni znamki

ZAKAJ SUGARBEAR?

Modri penasti medvedki SUGARBEAR so prehransko dopolnilo oz. PRO vitamini za lase. Vsebujejo ključna hranila in vitamine za razvoj lepih, zdravih in sijočih las. Znanstveno formulirani gumi bonboni so polni hranil, ki so koristna za lase, kot so biotin, cink in drugi bistveni vitamini in minerali. Biotin prispeva k ohranjanju normalnih las, medtem ko cink podpira normalno sintezo beljakovin in ščiti celice pred oksidativnim stresom.

Proizvedeni so v ZDA, kjer so že od začetka prodaje eni najbolj zaželenih vitaminov za lase. Uporabljajo jih zvezdnice kot so Kim Kardashian, Kylie Jenner, Vanessa Hudgens, Kris Jenner, Khloe Kardashian in mnoge druge.

Penasti medvedki SugarBearHair so mehki in okusni vitamini za lase! So veganski, prijazni do živali (»Cruelty Free«) in izdelani v ZDA. Za odličen okus je njihova aroma naravna in pridobljena iz jagodičevja. Brez umetnih sladil.

KDO JIH LAHKO UPORABLJA?
Ne glede na to, ali ste moški ali ženska, in ne glede na vaš tip las, so vitamini za lase Sugarbear Pro tukaj, da vas podprejo na poti do bolj zdravih, bolj živahnih las. Poskusite jih danes in sami občutite razliko!

KOLIKO ČASA SE JIH UPORABLJA?

Ker se vsi med seboj razlikujemo, se vsak organizem odzove drugače na prehranska dopolnila, zato vam močno priporočamo, da za opazne rezultate in spremembe v izgledu vaših las, uživate penaste bombone Sugarbear vsaj 3 mesece ali več.