SB hero banner Framar

SB hero banner Maria Nila

SB hero bannerOlaplex

SB hero banner Kydra

SB hero banner Alterna

SB hero bannerSugar Bear

Caviar Replenishing Moisture Shampoo

Vlažilni šampon za suhe lase. Za popolno pričesko.

Caviar Anti-Aging vlažilni šampon je prejemnik prestižne nagrade Cosmopolitan Beauty Award za naboljši šampon po izboru strokovne žirije za leto 2014.

Lasem povrne vlago, voljnost in moč. Vlažilni šampon je izdelan s konceptom encimoterapije, ki poskrbi, da je lasna struktura nahranjena v jedru. Z izjemnim vlažilnim učinkom ščiti lase pred izgubo vlage in pred poškodbami, saj so suhi lasje močno podvrženi poškodbam. Age Control Complex zavira naravni proces staranja las in jih naredi močnejše. Color Hold Complex ščiti pred bledenjem in izpiranjem barve las.

Brez
Sulfatov, parabenov in sintetičnih barvil. 


Video Sestavine
Količina
250 ml
Št. izdelkov
Cena
42,46
Komu je namenjen?
Vlažilni šampon je namenjen za vse vrste las. Poskrbi za vzpostavitev naravne vlage v lasni strukturi. Še posebno se priporoča za suhe in utrujene lase brez življenja.

Rezultat
Popolni lasje, ki so nahranjeni, sijoči, zdravi in močni.

Uporaba
Lase splahnite z vodo in nanesite majhno količino vlažilnega šampona na lase ter lasišče. Vmasirajte šampon s konicami prstov in po 1-2 minutah dobro izperite. Postopek ponovite. Pri prvem nanosu se šampon manj peni, saj ne vsebuje umetnih penilcev.
Za popolne rezultate nadaljujte z uporabo Caviar Anti Aging Replenishing Moisture negovalne emulzije.

Ključne sestavine:
  • Age-Control Complex®: se bojuje proti biološkemu, kemičnemu in okoljskemu staranju
  • Izvleček kaviarja: je najbogatejši naravni vir omega 3 maščobnih kislin, ki v lase vnesejo vlago, prožnost in sijaj
  • Vitamin C - antioksidant, ki dokazano ščiti lase pred poškodbami
  • Encimoterapija® encimi omogočajo, da lasje in lasišče lažje sprejmejo sestavine v izdelku in tako pospešijo tvorbo keratina
  • Color Hold® v lase vnese naravno pridobljen melanin, kar omogoča visoko stopnjo zaščite pred izpiranjem in bledenjem barve las. Lase ščiti pred UVA, UVB žarki ter pred izgubo barve zaradi naravne in umetne svetlobe
  • Seasilk®: Izredno močna mešanica morskih bio sestavin, ki ščiti lase pred poškodbami in jim zagotavlja potrebno vlago ter ključna hranila.