Sugarbear combo sugar 1

Maria Nila 1 v2

Framar 3

Maria Nila 2 v2

Olaplex 2

Caviar Replenishing Moisture Conditioner

Popoln balzam za suhe lase. Za popolno pričesko.

Lase neguje in ščiti pred okoljskimi vplivi. Koncept encimoterapije vnese hranila v jedro lasne strukture in tako krepi lase. Lasje so po uporabi sijoči, mehki in svilnati. Z izjemnim vlažilnim učinkom ščiti lase pred izsušitvijo in pred poškodbami, saj so suhi lasje močno podvrženi poškodbam. Age Control Complex zavira naravni proces staranja las in jih naredi močnejše. Color Hold Complex ščiti pred bledenjem in izpiranjem barve las.

Brez
Sulfatov, parabenov in sintetičnih barvil. 


Video Sestavine
Količina
250 ml
Št. izdelkov
Cena
42,46
Komu je namenjen?
Balzam je namenjen za vse vrste las. Poskrbi za vzpostavitev naravne vlage v lasni strukturi. Še posebno se priporoča za suhe in utrujene lase brez življenja.

Rezultat
Popolni lasje, ki so nahranjeni, sijoči, zdravi in močni.

Uporaba
Čiste in oprane lase osušite z brisačo in nanesite po dolžinah in na konice las. Balzam naj učinkuje 2 minuti nato lase temeljito izperite. Ne nanašajte na lasišče.

Ključne sestavine
  • Age-Control Complex®: se bojuje proti biološkemu, kemičnemu in okoljskemu staranju
  • Izvleček kaviarja: je najbogatejši naravni vir omega 3 maščobnih kislin, ki v lase vnesejo vlago, prožnost in sijaj
  • Vitamin C - antioksidant, ki dokazano ščiti lase pred poškodbami
  • Encimoterapija® encimi omogočajo, da lasje in lasišče lažje sprejmejo sestavine v izdelku in tako pospešijo tvorbo keratina
  • Color Hold® v lase vnese naravno pridobljen melanin, kar omogoča visoko stopnjo zaščite pred izpiranjem in bledenjem barve las. Lase ščiti pred UVA, UVB žarki ter pred izgubo barve zaradi naravne in umetne svetlobe
  • Seasilk®: Izredno močna mešanica morskih bio sestavin, ki ščiti lase pred poškodbami in jim zagotavlja potrebno vlago ter ključna hranila.