SB hero banner Framar

SB hero banner Maria Nila

SB hero bannerOlaplex

SB hero banner Kydra

SB hero banner Alterna

SB hero bannerSugar Bear

Head & Hair Heal Conditioner Mini

Veganski protivnetni in stimulacijski regenerator, preprečuje izgubo in spodbuja rast novih las. Zdravi in preprečuje težave s prhljajem ter lasiščem. 
Piroctone Olamin in naravni izvleček aloe vere odpravljata in preprečujeta težave s prhljajem ter vnetim lasiščem. 
Vitamin E, Apigenin in peptidi stimulirajo lasne mešičke za boljšo rast las. Oleanolna kislina pa preprečuje izpadanje las.

Uporaba
Nanesite na vlažne lase, predhodno umite s Heal šamponom, pustite delovati 3 minute in dobro izperite. Regenerator je primeren za vsakodnevno uporabo. Za najboljše rezultate združite nego s Heal masko. 

Za več informacij o veganski kozmetiki Maria Nila kliknite TUKAJ.


Sestavine
Količina
100 ml
Št. izdelkov
Cena
14,00
  • 100% vegansko
  • Klimatsko kompenzirano
  • Brez sulfatov
  • Brez parabenov
  • Nikoli testirano na živalih
  • Proizvedeno na Švedskem 

Linija Maria Nila, Head & Hair Heal, ščiti barvo las, zdravi in preprečuje težave s prhljajem ter miri vneto, sbeče lasišče, preprečuje izgubo las in spodbuja rast novih las. Paleta izdelkov vključuje šampon, regenerator in negovalno masko.

Aktivne sestavine za boj proti prhljaju in ki spodbujajo rast las: Aloe Vera, Piroctone Olamine in Vitamin E.

MARIA NILA CARE & STYLE koncept hkrati zagotavlja tudi zaščito barve las. Ker različni tipi las potrebujejo različne vrste nege, vsebuje vsaka linija posebno sestavino, ki ji doda edinstvene negovalne lastnosti. Vsi izdelki so brez sulfatov in parabenov ter so proizvedeni iz 100% veganskih sestavin in niso nikoli preizkušeni na živalih.