SB hero banner Framar

SB hero banner Maria Nila

SB hero bannerOlaplex

SB hero banner Kydra

SB hero banner Alterna

SB hero bannerSugar Bear

Caviar Clinical Densifying Shampoo

8 od 10 ljudi je občutilo svoje lase debelejše in polnejše ter bi priporočalo uporabo Caviar Clinical prijateljem z redkimi ali izpadajočimi lasmi.
 
Vsi izdelki iz linije Caviar Clinical vsebujejo izvleček rdeče detelje, ki na naraven način spodbuja lase, da so videti močnejši, debelejši in bolj zdravi navznoter in navzven.

Nega za popolno dnevno čiščenje in razstrupljanje las, ki ne vsebuje sulfatov. Izdelan iz kompleksa rdeče detelje. Pripomore k zgostitvi las in hkrati optimalni zaščiti. Sestavine
Količina
250 ml
Št. izdelkov
Cena
47,58
Komu je namenjen šampon proti izpadanju las?
Šampon proti izpadanju las je namenjen moškim in ženskam z redkimi ter tankimi lasmi, ki si želijo gostejših, bolj debelih las s polnejšim in zdravim videzom.

Uporaba
Šampon proti izpadanju las nanesite in masirajte po mokrih laseh. Pustite delovati 3-5 minut in temeljito izperite. Postopek ponovite. Če je potrebna še negovalna emulzija, nadaljujte z nanosom Caviar Volume negovalne emulzije.

Koristi
  • šampon proti izpadanju las pomaga k zgoščevanju in čiščenju las ter optimalni zaščiti
  • zmanjšuje DHT, ki pripomore k izpadanju las
  • odpravi umazanijo, odvečni sebum in daje videz popolnih in gostih las
  • pomaga izboljšati krvni obtok lasišča in pomirja razdraženo kožo
Ključne sestavine
  • Kompleks® črne detelje: Mešanica sestavin, ki spodbuja naravno rast las. Lase naredi močnejše in debelejše.
  • Color Hold®: v lase vnese naravno pridobljen melanin, kar omogoča visoko stopnjo zaščite pred izpiranjem in bledenjem barve las. Lase ščiti pred UVA, UVB žarki ter pred izgubo barve zaradi naravne in umetne svetlobe
  • Age-Control Complex®: se bojuje proti biološkemu, kemičnemu in okoljskemu staranju las. Dodan mu je izvleček kaviarja in vitamina C.
  • Enzymethereapy®: encimi omogočajo, da lasje in lasišče lažje sprejmejo sestavine v izdelku in tako pospešijo tvorbo keratina