Sugarbear combo sugar 1

Maria Nila 1 v2

Framar 3

Maria Nila 2 v2

Olaplex 2

Caviar Clinical Densifying Leave-in Root Treatment

8 od 10 ljudi je občutilo svoje lase debelejše in polnejše ter bi priporočalo uporabo Caviar Clinical prijateljem z redkimi ali izpadajočimi lasmi.
 
Vsi izdelki iz linije Caviar Clinical vsebujejo izvleček črne detelje, ki na naraven način spodbuja lase, da so videti močnejši, debelejši in bolj zdravi navznoter in navzven.

Dnevna nega na bazi črne detelje, ki pomirja lasišče z mešanico vitaminov in hranilnih snovi, ter pripomore h gostejšemu in bolj zdravemu videzu las.


Sestavine
Količina
125 ml
Št. izdelkov
Cena
56,85
Komu je namenjen sprej proti izpadanju las?
Moškim in ženskam z redkimi in tankimi lasmi, ki si želijo gostejših, bolj debelih las s polnejšim in zdravim videzom.

Uporaba
Po šamponiranju z Caviar Clinical šamponom proti izpadanju las si lase obrišite z brisačo in nato izdelek razpršite po lasišču ter vmasirajte. Po nanosu spreja proti izpadanju, las ne izpirajte z vodo. Za boljše rezultate uporabite izdelek 2 x na dnevno. Nato nadaljujte s styling proizvodi in oblikujte pričesko kot običajno. 

Prednosti
  • sprej proti izpadanju las spodbuja in hrani lasišče z mešanico vitaminov in hranilnih snovi
  • zmanjšuje DHT, ki pripomore k izpadanju las
  • pomiri suho lasišče z dodatno vlago, brez obtežitve las
Ključne sestavine
  • Kompleks® črne detelje: Mešanica sestavin, ki spodbuja naravno rast las. Lase naredi močnejše in debelejše.
  • Color Hold®: v lase vnese naravno pridobljen melanin, kar omogoča visoko stopnjo zaščite pred izpiranjem in bledenjem barve las. Lase ščiti pred UVA, UVB žarki ter pred izgubo barve zaradi naravne in umetne svetlobe
  • Age-Control Complex®: se bojuje proti biološkemu, kemičnemu in okoljskemu staranju las. Dodan mu je izvleček kaviarja in vitamina C.
  • Enzymethereapy®: encimi omogočajo, da lasje in lasišče lažje sprejmejo sestavine v izdelku in tako pospešijo tvorbo keratina