Sugarbear combo sugar 1

Maria Nila 1 v2

Framar 3

Maria Nila 2 v2

Olaplex 2

Caviar Clinical Densifying Styling Mousse

8 od 10 ljudi je občutilo svoje lase debelejše in polnejše ter bi priporočalo uporabo Caviar Clinical prijateljem z redkimi ali izpadajočimi lasmi.
 
Vsi izdelki iz linije Caviar Clinical vsebujejo izvleček črne detelje, ki na naraven način spodbuja lase, da so videti močnejši, debelejši in bolj zdravi navznoter in navzven.

Preprečuje nastajanje DHT-ja in kopičenje maščobe na lasišču ter laseh za polnejši izgled pričeske.

Lahka pena je izdelana iz polimerov, ki las ne lepijo in ne puščajo neprijetnega občutka na laseh. Lasje so po uporabi videti debelejši in pričeska gostejša. Okrepi lase in prepreči lomljenje lasnega vlakna. Izdelek mesečno ohrani do 1.300 lasnih vlaken*.Sestavine
Količina
145 g
Št. izdelkov
Cena
38,31
Komu je namenjena?
Pena je namenjena moškim in ženskam, ki se jim lasje tanjšajo, lomijo in izpadajo. Izdelek okrepi lasno strukturo in preprečuje nadaljnje lomljenje in izpadanje las.

Prednosti
IZDELEK JE KLINIČNO TESTIRAN*:
  • ohrani do 1.300 lasnih vlaken na mesec
  • okrepi in odebeli lasno strukturo, zato lasje takoj izgledajo debelejši in gostejši
  • preprečuje lomljenje in izpadanje las
Rezultati
Lasje so po uporabi pene takoj polnejši in debelejši, pričeska pa je dlje obstojna.

Uporaba
Pred uporabo izdelek dobro pretresite. V dlan iztisnite za oreh veliko količino pene in jo nanesite po celotni dolžini vlažnih las. Pričesko oblikujte kot običajno. Za najboljše rezultate predhodno lase umijte s Caviar Clinical Daily Detoxifying šamponom proti izpadanju las in nato na lasišče nanesite Daily Root & Scalp Stimulator.

Ključne sestavine
  • Kompleks® črne detelje: Mešanica sestavin, ki spodbuja naravno rast las. Lase naredi močnejše in debelejše.
  • Color Hold®: v lase vnese naravno pridobljen melanin, kar omogoča visoko stopnjo zaščite pred izpiranjem in bledenjem barve las. Lase ščiti pred UVA, UVB žarki ter pred izgubo barve zaradi naravne in umetne svetlobe
  • Age-Control Complex®: se bojuje proti biološkemu, kemičnemu in okoljskemu staranju las. Dodan mu je izvleček kaviarja in vitamina C.
  • Enzymethereapy®: encimi omogočajo, da lasje in lasišče lažje sprejmejo sestavine v izdelku in tako pospešijo tvorbo keratina