SB hero banner Framar

SB hero banner Maria Nila

SB hero bannerOlaplex

SB hero banner Kydra

SB hero banner Alterna

SB hero bannerSugar Bear

Alterna Caviar Clinical Densifying trial kit

Povrnite življenje svojim lasem z Alterna Caviar Clinical Densifying setom. Režim za zgoščevanje las znanstveno dokazano pomaga izboljšati naravno pregrado lasišča in dokazano izboljša teksturo, debelino in izgled las. Z mešanico indijske kosmulje in izvlečkom črne detelje je ustavarjen, da nežno navlaži in očisti lasišče ter naravno vzpodbudi rast polnejših, debelejših las, ki izgledajo in se občutijo gostejši.

 

Set vključuje:

  • Caviar Clinical Densifying Shampoo 40ml 
  • Caviar Clinical Densifying Foam Conditioner 42g
  • Caviar Clinical Densifying Leave-In Scalp Treatment 30ml

 

Št. izdelkov
Cena
48,80

Komu je linija Caviar Clinical Densifying namenjena?

Moškim in ženskam z redkimi in tankimi lasmi, ki si želijo gostejših, bolj debelih las s polnejšim in zdravim videzom.

 

Uporaba:

Caviar Clinical Densifying Shampoo: Šampon proti izpadanju las nanesite in masirajte v mokre lase. Pustite delovati 3-5 minut in temeljito izperite. Postopek ponovite. Če je potrebna še negovalna emulzija, nadaljujte z nanosom Alterna  Caviar Volume negovalne emulzije.

Caviar Clinical Densifying Foam Conditioner: Dobro pretresite pred uporabo. Stisnite za manjšo pest izdelka v dlan in razporedite skozi vlažne lase, s poudarkom na spodnji polovici las, potem pa dobro izperite.

Caviar Clinical Densifying Leave-In Scalp Treatment: Po umivanju las si lase obrišite z brisačo in nato izdelek razpršite po lasišču ter vmasirajte. Po nanosu spreja proti izpadanju las ne izpirajte z vodo. Za boljše rezultate uporabite izdelek 2 x  dnevno. Nato nadaljujte s styling proizvodi in oblikujte pričesko kot običajno.