Sugarbear combo sugar 1

Maria Nila 1 v2

Framar 3

Maria Nila 2 v2

Olaplex 2

Alterna Caviar Clinical Densifying trial kit

Povrnite življenje svojim lasem z Alterna Caviar Clinical Densifying setom. Režim za zgoščevanje las znanstveno dokazano pomaga izboljšati naravno pregrado lasišča in dokazano izboljša teksturo, debelino in izgled las. Z mešanico indijske kosmulje in izvlečkom črne detelje je ustavarjen, da nežno navlaži in očisti lasišče ter naravno vzpodbudi rast polnejših, debelejših las, ki izgledajo in se občutijo gostejši.

 

Set vključuje:

  • Caviar Clinical Densifying Shampoo 40ml 
  • Caviar Clinical Densifying Foam Conditioner 42g
  • Caviar Clinical Densifying Leave-In Scalp Treatment 30ml

 

Št. izdelkov
Cena
48,80

Komu je linija Caviar Clinical Densifying namenjena?

Moškim in ženskam z redkimi in tankimi lasmi, ki si želijo gostejših, bolj debelih las s polnejšim in zdravim videzom.

 

Uporaba:

Caviar Clinical Densifying Shampoo: Šampon proti izpadanju las nanesite in masirajte v mokre lase. Pustite delovati 3-5 minut in temeljito izperite. Postopek ponovite. Če je potrebna še negovalna emulzija, nadaljujte z nanosom Alterna  Caviar Volume negovalne emulzije.

Caviar Clinical Densifying Foam Conditioner: Dobro pretresite pred uporabo. Stisnite za manjšo pest izdelka v dlan in razporedite skozi vlažne lase, s poudarkom na spodnji polovici las, potem pa dobro izperite.

Caviar Clinical Densifying Leave-In Scalp Treatment: Po umivanju las si lase obrišite z brisačo in nato izdelek razpršite po lasišču ter vmasirajte. Po nanosu spreja proti izpadanju las ne izpirajte z vodo. Za boljše rezultate uporabite izdelek 2 x  dnevno. Nato nadaljujte s styling proizvodi in oblikujte pričesko kot običajno.