Sugarbear combo sugar 1

Maria Nila 1 v2

Framar 3

Maria Nila 2 v2

Olaplex 2

OLAPLEX super režim 0-3-4-5-6-7

Št. izdelkov
Cena
150,00

Ko uničeni in poškodovani lasje postanejo preteklost! 

 

Celovit set za nego poškodovanih las v udobju lastne kopalnice. Negovalni  super režim 0-3-4-5-6-7 je najboljša izbira za obnovo poškodovanih las zaradi barvanja, beljenja, toplotnega stiliranja in ostalih vplivov okolja (UV svetloba, sol, klor, prosti radikali, smog...).

 

Intenzivni tretma Olaplex No.0 pripravi lase na nego in izboljša učinkovitost obnovitvene emulzije Olaplex No.3, ki dokazano poveže dvojne žveplove vezi v proteinski strukturi las. Obnova las z Olaplex No.3 obnovitveno emulzijo je temelj za lepe, negovane in zdrave lase. 

 

Kremni šampon in regenerator obnavljata poškodovane ter uničene lase. Izdelka dokazano ponovno povežeta dvojne žveplove vezi v proteinski strukturi las. 

 

Olaplex No.6 obnovitvena krema za stiliranje je popolna krema za oblikovanje pričeske, ki odpravlja suhe, poškodovane in naelektrene lase.

 

Olaplex No.7 Bonding oil, izredno koncentrirano olje za oblikovanje pričeske, ki las ne obteži. podarja jim sijaj, mehkobo, barvitost, živahnost ter preprečuje naelektrenost las

 

Vsi OLAPLEX izdelki vsebujejo patentirano OLAPLEX aktivno sestavino bis-aminopropil diglikol dimaleat, ki jo najdemo le v originalnih OLAPLEX izdelkih! 

 

Za več informacij o posameznem izdelku kliknite na spodnje povezave: