Sugarbear combo sugar 1

Maria Nila 1 v2

Framar 3

Maria Nila 2 v2

Olaplex 2

OLAPLEX No.3 Hair Perfector

Ko uničeni in poškodovani lasje postanejo preteklost! 

Olaplex No.3 je prejemnik nagrade Cosmopolitan Beauty Awards 2017, za najboljši izdelek za nego las po mnenju bralk Cosmopolitana.  

Kremna emulzija, ki je namenjena negi poškodovanih las doma. Ščiti in podaljša obstojnost obnovljenih disulfidnih vezi v lasni strukturi, zato so lasje videti zdravi in brez poškodb dlje časa. Neguje in obnavlja poškodovane ter uničene lase ter preprečuje izpiranje in bledenje barve las. 

Brez
Silikonov, sulfatov,  ftalatov, DEA, aldehidov in ni testiran na živalih.
Video Sestavine
Količina
100 ml
Št. izdelkov
Cena
27,00 €
23,00

Uporaba

Nanesite na čiste vlažne lase (oprane s šamponom in osušene z brisačo, brez uporabe regeneratorja) in pustite delovati vsaj 20 minut do 2 uri. Čas delovanja lahko podaljšate tudi na cel dan, ali izdelek uporabite medtem ko spite. Lase zavijte v folijo ali v vlažno brisačo. Lase po koncu postopka sperite, šamponirajte in nadaljujte z uporabo regeneratorja, maske in ostalih izdelkov za nego las. OLAPLEX No.3 uporabite samostojno, kot obnovitveni tretma za nego las doma enkrat tedensko.

OLAPLEX No.3 ni regenerator, maska, nevtralizator ali vlažilni tretma. OLAPLEX No.3 je namenjen obnovi las doma in obnavlja proteinske vezi v lasni strukturi. Obnavlja in okrepi temelje/gradnike las. 


Ali je za obnovo las dovolj le uporaba No.3?

Lasje se poškodujejo ob vsakem kemičnem postopku, zato jih je potrebno med vsakim takim postopkom zaščititi. OLAPLEX je 3-delni tretma, zato za najboljše rezultate svetujemo uporabo vseh treh izdelkov. OLAPLEX No.1 in OLAPLEX No.2 uporabi frizer pri postopku barvanja v salonu. OLAPLEX No.3 pa uporabljate doma, kot podaljšek salonske nege. Tudi če ne boste uporabili OLAPLEX No.1 in OLAPLEX No.2 lahko še vedno uporabite OLAPLEX No.3, saj tudi samostojna uporaba OLAPLEX No.3 obnavlja poškodovane in uničene lase oz. disulfidne vezi.

Ali lahko frizer uporabi OLAPLEX No.1 in OLAPLEX No.2 tudi ko ne izvaja postopka barvanja las?

Da. Zelo priporočljivo je, da frizer na poškodovanih laseh izvaja samostojni OLAPLEX tretma. Na lase nanese po navodilih razredčeno količino OLAPLEX No.1 z vodo. Po 20 minutah na lase nanese še OLAPLEX No.2 (ne izpira OLAPLEX No.1) in pusti delovati še nadaljhnih 20 minut. Lase po postopku spere, šamponira in nadaljuje z uporabo regeneratorja, maske in ostalih izdelkov za nego las. Nato oblikuje pričesko kot ponavadi. Priporočena uporaba salonskega samostojnega tretmaja je na vsakih 30 dni, po potrebi lahko tudi pogosteje. Za dosego optimalnih rezultatov priporočamo uporabo No. 3 doma, kot podaljšek salonske nege.

Za še več nasvetov in informacij o OLAPLEXU No.3 kliknite TUKAJ.