Sugarbear combo sugar 1

Maria Nila 1 v2

Framar 3

Maria Nila 2 v2

Olaplex 2

Caviar Restructuring Bond Repair Shampoo

Caviar Restructuring Bond Repair šampon je prejemnik prestižne nagrade Cosmopolitan Beauty Award za najboljši šampon po izboru strokovne žirije za leto 2015.

Lasje so že po prvi uporabi močnejši, bolj sijoči in mehki. Klinično dokazano zmanjšuje poškodbe in lomljivost las za 95%. Po uporabi je 90% žensk občutilo izboljšanje stanja las in bi izdelek priporočilo prijateljici.

CAVIAR Restructuring Bond Repair linija je zasnovana tako, da zapolni poškodbe nastale zaradi naravnega staranja, vsakodnevnega stiliranja las in zaradi drugih naravnih ter umetnih okoljskih vplivov. S pomočjo naravnih lipidov zapolni poškodbe v povrhnjici in v jedru las.

Brez
Parabenov, natrijevih soli, glutena in ftalatov.


Sestavine
Količina
250 ml
Št. izdelkov
Cena
42,46

Komu je namenjen?

Poškodovanim in lomljivim lasem, ki so zaradi barvanja in kemične ter toplotne obdelave izgubili naravno polnost in svežino. Obnovi lasno strukturo na mikroskopski ravni.

Uporaba

Nanesite Caviar Restructuring Bond Repairšampon na vlažne lase in lasišče ter masirajte s konicami prstov in po 1-2 minutah dobro izperite. Postopek ponovite. Pri prvem nanosu se šampon manj peni, saj ne vsebuje umetnih penilcev (sulfatov). Nadaljujte z uporabo Caviar  Restructuring Bond Repair negovalne emulzije.

Ključne sestavine

  • Age-Control Complex®: se bojuje proti biološkemu, kemičnemu in okoljskemu staranju
  • Izvleček kaviarja: je najbogatejši naravni vir omega 3 maščobnih kislin, ki v lase vnesejo vlago, prožnost in sijaj
  • Vitamin C - antioksidant, ki dokazano ščiti lase pred poškodbami
  • Encimoterapija® encimi omogočajo, da lasje in lasišče lažje sprejmejo sestavine v izdelku in tako pospešijo tvorbo keratina
  • Color Hold® v lase vnese naravno pridobljen melanin, kar omogoča visoko stopnjo zaščite pred izpiranjem in bledenjem barve las. Lase ščiti pred UVA, UVB žarki ter pred izgubo barve zaradi naravne in umetne svetlobe
  • Seasilk®: Izredno močna mešanica morskih bio sestavin, ki ščiti lase pred poškodbami in jim zagotavlja potrebno vlago ter ključna hranila.