SB hero banner Framar

SB hero banner Maria Nila

SB hero bannerOlaplex

SB hero banner Kydra

SB hero banner Alterna

SB hero bannerSugar Bear

Caviar Restructuring Bond repair Leave-in Treatment Mousse

Bogata in negovalna pena, ki obnavlja in ščiti poškodovane lase. Klinično dokazano izboljša voljnost las in nudi visoko zaščiti pred škodljivimi vplivi toplotnega stiliranja las. Vsebuje izvleček kaviarja, ki pomaga obnoviti in zgladiti poškodovano povrhnjico las. Zapolni razpoke v lasnem vlaknu in lase povrne v njihovo prvotno stanje. Lasje so po uporabi sijoči, obnovljeni in bolj zdravi. Maščobne kisline, vitamini in minerali pomagajo v boju proti prostim radikalom ter naravnem procesu staranja.

Brez
Parabenov, natrijevih soli, glutena in ftalatov.


Sestavine
Količina
250 ml
Št. izdelkov
Cena
55,63
Komu je namenjena?
Poškodovanim in lomljivim lasem, ki so zaradi barvanja in kemične ter toplotne obdelave izgubili naravno polnost in svežino. Obnovi lasno strukturo na mikroskopski ravni.

Uporaba
Pred uporabo dobro pretresite. V dlan iztisnite peno v velikosti jajca. Nanesite na vlažne, z brisačo osušene lase od korenin do konic. Stilirajte kot običajno. Peno lahko uporabite kot osnovo pred nanosom ostalih Alterna izdelkov za oblikovanje pričeske.  

Ključne sestavine
  • Age-Control Complex®: se bojuje proti biološkemu, kemičnemu in okoljskemu staranju
  • Izvleček kaviarja: je najbogatejši naravni vir omega 3 maščobnih kislin, ki v lase vnesejo vlago, prožnost in sijaj
  • Vitamin C - antioksidant, ki dokazano ščiti lase pred poškodbami
  • Encimoterapija® encimi omogočajo, da lasje in lasišče lažje sprejmejo sestavine v izdelku in tako pospešijo tvorbo keratina
  • Color Hold® v lase vnese naravno pridobljen melanin, kar omogoča visoko stopnjo zaščite pred izpiranjem in bledenjem barve las. Lase ščiti pred UVA, UVB žarki ter pred izgubo barve zaradi naravne in umetne svetlobe
  • Seasilk®: Izredno močna mešanica morskih bio sestavin, ki ščiti lase pred poškodbami in jim zagotavlja potrebno vlago ter ključna hranila.