Sugarbear combo sugar 1

Maria Nila 1 v2

Framar 3

Maria Nila 2 v2

Olaplex 2

Caviar Restructuring Bond Repair Conditioner

Caviar Restructuring Bond Repair negovalna emulzija vsebuje proteine za obnovo poškodovanih las. Encimoterapija omogoča, da proteini obnovijo mikroskopske poškodbe povrhnjice in zapolnijo poškodbe nastale zaradi okoljskih vplivov in biološkega staranja. 

Lasje so že po prvi uporabi močnejši, bolj sijoči in mehki. Klinično dokazano zmanjšuje poškodbe in lomljivost las za 95%. Po uporabi je 90% žensk občutilo izboljšanje stanja las in bi izdelek priporočilo prijateljici.

CAVIAR Restructuring Bond Repair linija je zasnovana tako, da zapolni poškodbe nastale zaradi naravnega staranja, vsakodnevnega stiliranja las in zaradi drugih naravnih ter umetnih okoljskih vplivov. S pomočjo naravnih lipidov zapolni poškodbe v povrhnjici in v jedru las.

Brez

Parabenov, natrijevih soli, glutena in ftalatov.Sestavine
Količina
250 ml
Št. izdelkov
Cena
42,46

Komu je namenjena?

Negovalna emulzija je namenjena poškodovanim in lomljivim lasem, ki so zaradi barvanja in kemične ter toplotne obdelave izgubili naravno polnost in svežino. Obnovi lasno strukturo na mikroskopski ravni.

Uporaba

Nanesite Caviar Restructuring Bond Repair negovalno emulzijo na vlažne in oprane lase. Negovalno emulzijo nanesite na dolžine in konice las. Ne nanašajte na lasišče. Pustite delovati 3 minute in dobro izperite. Pri močno poškodovanih in suhih laseh uporabite Caviar Restructuring Bond Repair masko.

Ključne sestavine

  • Age-Control Complex®: se bojuje proti biološkemu, kemičnemu in okoljskemu staranju
  • Izvleček kaviarja: je najbogatejši naravni vir omega 3 maščobnih kislin, ki v lase vnesejo vlago, prožnost in sijaj
  • Vitamin C: antioksidant, ki dokazano ščiti lase pred poškodbami
  • Encimoterapija®: encimi omogočajo, da lasje in lasišče lažje sprejmejo sestavine v izdelku in tako pospešijo tvorbo keratina
  • Color Hold®: v lase vnese naravno pridobljen melanin, kar omogoča visoko stopnjo zaščite pred izpiranjem in bledenjem barve las. Lase ščiti pred UVA, UVB žarki ter pred izgubo barve zaradi naravne in umetne svetlobe
  • Seasilk®: Izredno močna mešanica morskih bio sestavin, ki ščiti lase pred poškodbami in jim zagotavlja potrebno vlago ter ključna hranila