Sugarbear combo sugar 1

Maria Nila 1 v2

Framar 3

Maria Nila 2 v2

Olaplex 2

Caviar Restructuring Bond Repair 3-in-1 Sealing Serum

Obnovitveni serum s trojnim delovanjem, bogat z vitamini, ki ščitijo in gladijo poškodovane lase. Obnavlja, ščiti in gladi poškodovane lase. Zaradi svoje sestave krepi lase in jih hkrati ščiti med toplotnim stiliranjem. Gladi povrhnjico las in tako preprečuje nadaljnje poškodbe. Klinično dokazano zmanjšuje lomljenje in cepljenje las ter jih hrani s ključnimi hranili, kot so omega maščobne kisline, vitamini in minerali. Preprečuje poškodbe las, ki so posledica okoljskega in kemičnega stresa ter naravnega staranja. Lasje so po uporabi močnejši, odporni na poškodbe, bolj sijoči ter bolj voljni. 

Brez
Sulfatov, parabenov ftalatov, DEA/TEA, sintetičnih barvil Sestavine
Količina
50 ml
Št. izdelkov
Cena
45,14
Komu je namenjen?
Poškodovanim in lomljivim lasem, ki so zaradi barvanja in kemične ter toplotne obdelave izgubili naravno polnost in svežino. Obnovi lasno strukturo na mikroskopski ravni.

Uporaba
Nanesite majhno količino na vlažne, z brisačo osušene lase. Po potrebi dodajte še nekaj kapljic seruma. Stilirajte kot običajno. Serum lahko dodate tudi v katerikoli Alterna regenerator in tako ustvarite hranljivo obnovitveno masko. Pustite delovati 3 minute in dobro izperite. 

Ključne sestavine
  • Age-Control Complex®: se bojuje proti biološkemu, kemičnemu in okoljskemu staranju
  • Izvleček kaviarja: je najbogatejši naravni vir omega 3 maščobnih kislin, ki v lase vnesejo vlago, prožnost in sijaj
  • Vitamin C - antioksidant, ki dokazano ščiti lase pred poškodbami
  • Encimoterapija® encimi omogočajo, da lasje in lasišče lažje sprejmejo sestavine v izdelku in tako pospešijo tvorbo keratina
  • Color Hold® v lase vnese naravno pridobljen melanin, kar omogoča visoko stopnjo zaščite pred izpiranjem in bledenjem barve las. Lase ščiti pred UVA, UVB žarki ter pred izgubo barve zaradi naravne in umetne svetlobe
  • Seasilk®: Izredno močna mešanica morskih bio sestavin, ki ščiti lase pred poškodbami in jim zagotavlja potrebno vlago ter ključna hranila.