Sugarbear combo sugar 1

Maria Nila 1 v2

Framar 3

Maria Nila 2 v2

Olaplex 2

Caviar Professional Styling Rapid Repair Spray

Sprej za sijaj vsebuje vitamine in minerale, ki pomagajo obnoviti in nahraniti puste lase. Zagotavlja izjemen sijaj in hkrati v lase vnaša potrebno vlago. Poskrbi za živahnost las ter se hkrati bojuje proti staranju las. Sestavine v izdelku ščitijo lase pred kemijskimi in okoljskimi poškodbami.

Brez
Parabenov, ftalatov, natrijevih soli, glutena, DEA/TEA, mineralnih olj in petrolatov.Sestavine
Količina
125 ml
Št. izdelkov
Cena
42,46
Komu je namenjen?
Primeren za uporabo na vseh vrstah las. Varen za uporabo tudi na barvanih, trajno kodranih in ravnanih ter keratinsko obdelanih laseh.

Uporaba
Za zaščito las med toplotnim oblikovanjem: nanesite na vlažne z brisačo osušene lase in oblikujte kot običajno. Za dodajanje sijaja, popršite po suhi že oblikovani pričeski. 

Ključne sestavine:
  • Age-Control Complex®: se bojuje proti kemičnemu, okoljskemu in naravnemu staranju las. V kombinaciji z izvlečkom kaviarja in vitamina C zavira proces staranja lasne strukture.
  • Color Hold®: tehnologija preprečuje bledenje barve las. Poskrbi za večjo obstojnost in intenzivnost naravnih ali barvanih las.
  • Seasilk®: fuzija morskih bio-sestavin, ki v lase vnašajo in uravnavajo nivo naravne vlage las.
  • Encimoterapija®: s pomočjo encimov zagotavlja popolno absorpcijo kakovostnih sestavin v lasno strukturo. Poskrbi tudi za večjo in boljšo tvorbo keratina.
  • Vitamin C: močan antioksidant se bojuje proti staranju las zaradi okoljskega stresa