Sugarbear combo sugar 1

Maria Nila 1 v2

Framar 3

Maria Nila 2 v2

Olaplex 2

Caviar Infinite Color Hold Vibrancy Serum

Prvi serum za dvojno uporabo. Nežna formula brez sulfatov je okrepljena z močnimi antioksidanti za dolgotrajno zaščito barve las pred UV žarki. Globoko negovalna formula vnese dodatno vlago, ki lase okrepi po postopkih barvanja las. 

Močan serum, ki zagotavlja popolno poživitev barve las, ščiti pred UV žarki in zagotavlja izreden lesk in sijaj. Uporabite ga kot nego brez izpiranja za zagotavljanje dodatne vlage in za ohranjanje barve las ali ga dodajte katerikoli Alterna negovalni emulziji ter jo tako spremenite v negovalno masko za poživitev barve las.

Revolucionarni dvojni koncentrat, ki poživi barvo in sijaj las. Sestavine v serumu se ovijejo okoli lasnega vlakna in tako tvorijo lahko tančico, ki varuje pred UV žarki in bledenjem barve las.

Brez
Parabenov in sintetičnih barvil. 


Video Sestavine
Količina
50 ml
Št. izdelkov
Cena
47,82 €
20,00
Komu je namenjen?
Serum je namenjen uporabi na barvanih laseh in tako ščiti ter ohranja barvo las in zagotavlja izreden sijaj.

Prednosti
Serum je namenjen dvojni uporabi; lahko ga uporabite kot nego brez izpiranja ali kot dodatek k negovalni emulziji. Zagotavlja zaščito bred bledenjem barve las, ukroti naelektrene lase ter v lase vnaša dragoceno vlago. Zagotavlja sijočo barvo las do 60 dni*.

Uporaba
Kot nega brez izpiranja; nanesite 2-4 nanose (brizge) na čiste z brisačo osušene lase. Pričesko oblikujte kot običajno. Negovalna maska; dodajte 6-8 nanosov (brizgov) v katerokoli Alterna negovalno emulzijio. Nanesite po šamponiranju na vlažne lase. Pustite delovati 3 minute in dobro izperite.

Ključne sestavine
  • Olje maline in olje sončnice; zagotavljata močno zaščito proti bledenju in izpiranju barve las 
  • Izvleček kaviarja; je bogat z amino kislinami in omega 3 maščobnimi kislinami, ki zgladijo povrhnjico lasnega vlakna in tako povečajo sijaj las. 
  • Seasilk®; mešanica morskih bio sestavin, ki zagotavljajo izjemno vlago in obnavljajo ter preprečujejo poškodbe las. 
  • Encimoterapija: mešanica encimov in mineralov, ki v lase vnašajo ključna hranila ter minerale
  • Vitamini A, C, E in polifenoli: odlična mešanica antioksidantov, ki preprečujejo poškodbe zaradi prostih radikalov iz okolja
  • Maščobne kisline: negujejo naravni lipidni sloj lasnega vlakna, v lase vnašajo vlago, zgladijo povrhnjico za izjemen sijaj
* Ob uporabi Caviar Infinite Color Hold šampona, negovalne emulzije in seruma.