TOP

Opis

Namenjen je dvigu prsi in uporabi z oblačili, ki imajo globoke dekolteje, izreze na hrbtni strani, so brez naramnic in za primere, ko je uporaba modrčka nemogoča in pokvari izgled obleke. Odličen tudi za vse športne dejavnosti.

KOLIČINA: 5m

Uporaba

Namestite na suho kožo. Prsi postavite na mesto, kjer bi želeli, da stojijo. Odstranite spodnji del traku. Začnite pod prsmi, nato nadaljujete čez prsi in zaključite na ramenu. Za več informacij preverite priložena navodila. Za lažjo odstranitev uporabite olje za telo.

POZOR: Samo za zunanjo uporabo! Ne uporabiti na razdraženi, opečeni in občutljivi koži. Na koži pustite do največ 6 ur.

O blagovni znamki

BOOBY TAPE – edini originalen trak za privzdigovanje ženskih prsi
Avstralska blagovna znamka BOOBY TAPE proizvaja inovativne izdelke, ki so namenjeni dvigovanju in poudarjanju prsi. Ne glede na to, ali se pripravljate na poroko, maturantski ples, večerjo ali preprosto iščete način, kako se znebiti neprijetnega občutka nedrčka in naramnic, je BOOBY TAPE prava izbira za vas.

BOOBY TAPE je blagovna znamka, ki vključuje pestro paleto izdelkov, kot so:

  • trakovi za privzdigovanje prsi
  • silikonski podložki
  • prekrivala za prsne bradavice
  • rožnati piling za prsi
  • svetlikajoči bronzer in še več

Revolucionarni BOOBY TAPE trakovi
Med bolj znanimi proizvodi so BOOBY TAPE trakovi. Ti trakovi so narejeni iz mehkega, nežnega materiala, brez lateksa, ki se dobro prilega koži in zagotavlja dolgotrajno udobje ter oporo. Na voljo so v treh različnih barvah: črn, nude, bel.
BOOBY TAPE je popolna rešitev za ženske, ki želijo nositi odprte ali globoko izrezane obleke, vendar ne želijo nositi klasičnih modrčkov. Trakovi so odlična izbira tudi za vse športne aktivnosti in za pod kopalke.

Poleg tega je BOOBY TAPE zasnovan tako, da se zlahka prilagaja različnim oblikam in velikostim prsi, kar pomeni, da je primeren za ženske vseh starosti, oblik in velikosti. Uporaba trakov je enostavna, zato vam ni treba biti strokovnjak za lepotne trike, da bi jih uporabljali.

BOOBY TAPE silikonski podložki in prekrivala za prsne bradavice
BOOBY TAPE silikonski podložki omogočajo popoln dvig prsi in lepši dekolte. Podložki so 100% silikonski in primerni za velikost košarice od A-F. 

Na voljo sta dve velikosti silikonskih podložkov: A-C, D-F.
Silikonski podložki so tudi idealni za uporabo skupaj z BOOBY TAPE trakovi.

Dodatno lahko bradavice prekrijete s pomočjo prekrival za prsne bradavice in s ponosom nosite prosojna oblačila. Na voljo sta dve vrsti prekrival:

  • silikonska prekrivala za prsne bradavice
  • prekrivala za prsne bradavice

Prekrivala so odličen pripomoček za prekrivanje prsnih bradavic vseh vrst, sploh pred uporabo traku, saj so zasnovana tako, da ščitijo prsne bradavice in olajšajo odstranjevanje traku z občutljivih predelov.