I.art Tempra

KAJ JE TEMPRA?

TEMPERA ali TEMPRA je ena izmed najstarejših načinov slikarstva v človeški zgodovini.
Prve tempere so nastale z jajci, oljem, vodo in pigmenti. Nato je beseda spremenila pomen in začela opisovati živahno, hitro in ustvarjalno sliko. Pogosto je bila uporabljena za izdelavo skice, ki je služila kot osnova za bolj obstojno oljno barvo.


Barvanje s semi permanentnimi barvami Tempra


Trajno enostavno in zabavno.
Je hitra, a tudi profesionalna in izjemno ustvarjalna. Formule so narejene z najvišjo koncentracijo najbolj živahnih in čistih pigmentov, v osnovi, bogatih s hranilnimi in blagodejnimi sestavinami za lase in lasišče. Lahko se igrate in izražate svojo umetnost, TEMPRA pa lase nahrani in obarva z intenzivno, bogato in živahno barvo. Barva bo zbledela na nežen in preučen način, ne da bi se pojavili neželeni toni in lise. Tako kot tempera bo tudi barva z vsakim pranjem svetlejša, hkrati pa bo ohranjala svojo naravo in povečevala svojo lepoto.


Že embalaža je prava umetnina.
Za razliko od tistega, kar ponuja sektor, z nevtralnimi škatlami, ki so skrite v salonih, Tempra ponuja embalažo, ki se spremeni v umetniško delo in 'opremi' Color bar v frizerskih salonih. Vsaka barva Tempra je navdihnjena z mojstrovino in resničnim junakom umetnosti in podobe, ki navdihuje kolorista.

Umetnost je podprta v vseh njenih vidikih, zahvaljujoč izpolnjevanju avtorskih pravic s strani I.ART v podporo umetnikom, galerijam in muzejem. Color bar v frizerskem salonu postane pravi raj za umetnike barvanja. Umetniška galerija, ki osebju in strankam ponuja priložnost, da spoznajo neverjetne in vizionarske mednarodne umetnike vseh časov.

tempra

Kaj je v Tempri?

Osnova Tempre je ekskluzivni mix sestavin, imenovan Oil Mix Complex, ki temelji na lanenem olju. Isto laneno olje, ki so ga tradicionalno uporabljali slikarji, da so slike naredili sijoče. Ugotovili so, da ima to olje v kombinaciji z drugimi rastlinskimi olji, kot je npr. arganovo olje, izjemne lastnosti, ki so neprecenljive za lase.
Veganski pigmenti najvišje kakovosti, povezani z našo dragoceno mešanico naravnih olj, spremenijo barvo TEMPRA v pravo profesionalno nego, ki bo lase pustila sijoče, navlažene in nahranjene.

Vonj Tempre
I.ART TEMPRA je takoj prepoznavna. Všeč vam bo njen značaj, njena ekskluzivna obstojnost, z intenzivno dišavo jabolka, cvetja in svežega sadja.

tempra

Produkti

Intenzivne in ultra pigmentirane barve, ki jih lahko mešate, da ustvarite svojo osebno paleto.

Osnova las mora biti svetla ali zelo svetla, da še povečate svojo ustvarjalnost. Obstojni so dolgo in so zasnovani tako, da "akvarelizirajo", kar pomeni, da z vsakim pranjem zelo postopoma in prijetno znižajo intenzivnost barve, ne da bi se pojavili nepričakovani odsevi in lise.tempra

Belila


CORNICE BIANCA - beli okvir
VISOKO ZMOGLJIVOSTNO BELILO
Največja učinkovitost belila: 9 stopenj posvetljevanja. Dišava: divje rože

Razvit za doseganje največjega rezultata posvetlitve, ne da bi poškodovali lase. Popoln v različnih tehničnih aplikacijah in pri folije. Sistem rekonstrukcije vezi ohranja strukturo las. Bela tekstura, ki med nanosom ne nabrekne.

CORNICE NERA - črni okvir
Belilo v prahu za prostoročno uporabo: 6 stopenj svetlenja. Dišava: zemlja, glina

Zasnovano za prostoročne in umetniške tehnike brez potrebe po izolaciji posameznih pramenov s folijo. Naravna glina ustvari dvojni učinek: ohranja dekoracijo aktivno in mehko v notranjosti ter izolira pramen in preprečuje madeže. Brez amonijaka, z riževim škrobom, pšeničnimi beljakovinami in kreatinom.

tempra