VITAMINI ZA LEPŠE IN BOLJ ZDRAVE LASE
SVETOVNA SENZACIJA
RAZVITO IN IZDELANO V ZDA
CRUELTY FREE
100% VEGETARIJANSKO
PRIMERNI ZA ŽENSKE IN ZA MOŠKEsbh logo blue

O vitaminih SugarBearHair


Modri penasti medvedki SugarBearHair so prehransko dopolnilo oz. vitamini za lase. Vsebujejo ključna hranila in vitamine za razvoj lepih, zdravih in sijočih las ter hkrati pospešujejo rast las. 

Proizvedeni so v ZDA, kjer so že od začetka prodaje eni najbolj zaželenih vitaminov za lase. Uporabljajo jih zvezdnice kot so Kim Kardashian, Kylie Jenner, Vanessa Hudgens, Kris Jenner, Khloe Kardashian in mnoge druge. 

Penasti medvedki SugarBearHair so mehki in okusni vitamini za lase! So vegetarijanski, prijazni do živali (»Cruelty Free«) in izdelani v ZDA. Za odličen okus je njihova aroma naravna in pridobljena iz jagodičevja. Brez umetnih sladil.

Ker se vsi med seboj razlikujemo, se vsak organizem odzove drugače na prehranska dopolnila, zato vam močno priporočamo, da za opazne rezultate in spremembe v izgledu vaših las, uživate penaste bombone SugarBearHair vsaj 3 mesece ali več.

Pogosta vprašanja


Kaj so SugarBearHair?
Vegetarijanski žvečljivi penasti bomboni so prehransko dopolnilo, ki zagotavljajo lepe in zdrave lase. 

Kako vitamini SugarBearHair delujejo?
Rast zdravih in lepih las se prične že v telesu. SugarBearHair mešanica vitaminov je zasnovana z mislijo na pravilno ravnovesje ključnih hranil, ki jih telo potrebuje za rast zdravih las in nohtov. Vitamini SugarBearHair vsebujejo ključne vitamine, kot so biotin, folna kislina in vitamin D, ki poskrbijo za zdrave lase od korenin do konic. Vitamini SugarBearHair okrepijo lase, poudarijo sijaj, izboljšajo elastičnost in pospešijo rast las. 

Kako hitro bodo vidni rezultati?
Vsak organizem je drugačen in od tega so odvisni tudi rezultati. Nekateri uporabniki opazijo spremembo že v enem mesecu, vendar za resnično opazne rezultate priporočamo jemanje vitaminov SugarBearHair najmanj 3 mesece. Vsekakor vam priporočamo, da pred začetkom jemanja vitaminov fotografirate lasišče in lase, da boste slike lahko uporabili za nadaljnjo primerjavo rezultatov.

Kakšen je okus SugarBearHair vitaminov?
Penasti bomboni SugarBearHair imajo okus po sadju, saj se za aromo uporablja naravni izvleček iz jagodičevja. 

Koliko SugarBearHair medvedkov lahko pojem? Jih pogoltnem ali prežvečim?
Na dan prežvečite dva (2) medvedka in jih pogoltnete. 

Koliko SugarBearHair medvedkov je v lončku?
Eno pakiranje vsebuje 60 penastih medvedkov. 

Katere sestavine vsebujejo bomboni SugarBearHair?
Vegetarijanski penasti bomboni SugarBearHair vsebujejo vitamin A, vitamin C, vitamin D, vitamin E, vitamin B-6, folno kislino, vitamin B-12, biotin, pantotenska kislina, jod, cink, holin, inositol, naravno aromo jagodičevja, kokosovo olje in ščepec sladkorja. 

Ali so vitamini SugarBearHair primerni tudi za moške?
Da, tudi moški lahko uživajo SugarBearHair. Bomboni ne vsebujejo hormonov. 

Katera je priporočljiva starost za uživanje bombonov SugarBearHair? 
Najnižja priporočena starost je 13 let. Jemanje prehranskega dopolnila naj poteka pod starševskim nadzorom in dovoljenjem. 

NAROČI VITAMINE SUGARBEARHAIR


Kakšna je razlika med SugarBearHair in ostalimi prehranskimi dopolnili z biotinom?
Biotinski dodatki vsebujejo samo eno sestavino, biotin. Za zdravo in boljšo rast las, vaše telo potrebuje več kot le biotin. Telo lažje in bolje absorbira biotin, če je ta v kombinaciji z drugimi vitamini, zato v bombonih SugarBearHair najdemo biotin + 12 drugih vitaminov in mineralov. Ker so bomboni SugarBearHair žvečljivi, so bolj prijazni do želodca in se tako lažje in bolje absorbirajo. 

Ali moram biti vegetarijanec, da lahko uživam bombone SugarBearHair?
Za uživanje bombonov SugarBearHair vam NI potrebno biti vegetarijanec. Ko rečemo, da so vitamini SugarBearHair vegetarijanski, pravimo, da sestavine niso pridobljene iz živalskih virov. Večina kapsul/tablet vsebujejo ribje olje ali želatino. Ribje olje prihaja iz mesa rib, želatina pa iz kož in kosti goveda ter prašičev. Bomboni SugarBearHair niso izdelani iz želatine ali ribjega olja, zato se formula šteje za vegeterijansko. 

Kako dolgo moram uživati SugarBearHair bombone?
SugarBearHair lahko uživate kolikor dolgo želite. Za opazno razliko v kakovosti in rasti las, vam priporočamo jemanje SugarBearHair najmanj 3 mesece ali več. 

Ali lahko uživam SugarBearHair bombone s svojimi običajnimi multivitamini?
Priporočamo, da se o tem posvetujete z zdravnikom ali farmacevtom, saj so vsaki multivitamini drugačni. SugarBearHair vsebuje 13 vitaminov in mineralov, zato vam ni potrebno jemati drugih multivitaminov. 

Ali so bomboni SugarBearHair primerni tudi za moj tip las?
Da, vitamini SugarBearHair so primerni za vse tipe las. Tudi tvoje! SugarBearHair vitamini delujejo iz notranjosti vaše lasne korenine. SugarBearHair delujejo na vseh vrstah, barvah in teksturah las. 

Ali lahko vzamem dva bombona SugarBearHair hkrati ali vzamem enega zjutraj in enega zvečer?
Lahko jih vzamete istočasno ali ločeno, vitamini SugarBearHair bodo še vedno učinkoviti.

Kaj se zgodi, če preneham jemati vitamine SugarBearHair?
Ko dosežete željeno dolžino las, lahko prenehate z jemanjem vitaminov SugarBearHair. Svetujemo vam, da pred začetkom jemanja vitaminov SugarBearHair slikate trenutno dolžino las in jo primerjate vsak mesec jemanja vitaminov. Slike so edini zanesljiv način, da preverite razliko v dolžini in kakovosti las. 

Ali obstajajo stranski učinki?
SugarBearHair ne povzročajo stranskih učinkov. Ne pozabite, alergijske reakcije niso stranski učinki. Nekateri ljudje so alergični na biotin, kokosovo olje ali sadje. Priporočamo, da pred uživanjem preverite sestavine SugarBearHair vitaminov. 

Ali bodo SugarBearHair vitamini pospešili rast dlak na telesu oz. na obrazu?
Vitamini SugarBearHair ne pospešujejo rasti dlak na telesu ali na obrazu, saj dlake na obrazu ali na telesu zrastejo do določene dolžine in nato ne rastejo več. Edini način, da bi to spremenili je z uporabo hormonov, ki pa jih vitamini SugarBearHair ne vsebujejo. 

Ali vitamini SugarBearHair povzročajo povečanje telesne teže?
Ne, vitamini SugarBearHair ne bodo nikoli vplivali na vašo telesno težo, saj dve bombona vsebujeta le 15 kalorij. Za pridobitev enega kilograma telesne teže, bi morali zaužiti približno 7.000 odvečnih kalorij.
 
Ali vitamini SugarBearHair pomagajo obnoviti poškodovane lase?
Vitamini SugarBearHair so zasnovani za delovanje v telesu in pomagajo, da lasje rastejo lepši, bolj zdravi in hitreje. Če imate poškodovane lase zaradi beljenja, barvanja, likanja, kodranja, česanja vam priporočamo, da se posvetujete s svojim frizerjem. Vitamini SugarBearHair ne vplivajo na kakovost že izraščenih las. 

Ali vitamini SugarBearHair pomagajo pri plešavosti?
Obstajajo številni razlogi, zakaj prihaja do plešavosti. Prejeli smo povratne informacije od strank, ki pravijo, da so opazili izboljšanje stanja plešavosti, vendar vitaminov SugarBearHair ne priporočamo, kadar je razlog genetska plešavost. Pogovorite se z izbranim zdravnikom, če potrdi, da je vzrok plešavosti slaba dieta oz. pomanjkanje določenih hranil, potem vam priporočamo uporabo vitaminov SugarBearHair. Če je vzrok plešavosti gensko ali zdravstveno stanje, potem vitamini SugarBearHair ne bodo delovali. 

Ali vitamini SugarBearHeair preprečujejo izpadanje las?
Prejeli smo mnenja strank, ki pravijo, da so opazili izboljšanje v izpadanju las, vendar vam tega ne moremo zagotoviti. Če bi radi preizkusili ali vam bodo vitamini SugarBearHair pomagali ob izpadanju las, potem vam priporočamo, da vitamine jemljete najmanj 6 mesecev. 

Zakaj vitamini SugarBearHeair niso veganski?
Vitamin D, ki ga uporabljamo pri proizvodnji prihaja iz volne. Izdelek ne vsebuje mleka, jajc, svinjine, govedine, želatine, kolagena in ribjega olja. Namesto želatine uporabljamo pektin, ki je pridobljen iz sadja.  

Koliko sladkorja vsebujejo vitamini SugarBearHair? 
Dva medvedka vsebujeta zelo malo sladkorja. Vsak vsebuje le 1,5 grama sladkorja. 

Ali moram spremeniti svojo prehrano, če jemljem vitamine SugarBearHair?
Ne, ni vam potrebno spremeniti vaše običajne diete. 

Ali lahko uživam vitamine SugarBearHair, če sem noseča ali dojim?
Priporočamo, da se o tem pogovorite s svojim osebnim zdravnikom. 
 
Ali lahko jemljem vitamine SugarBearHair z zdravili, ki jih redno jemljem?
Priporočamo, da se o tem posvetujete s svojim osebnim zdravnikom. 

Imam posebno zdravstveno stanje. Ali lahko jemljem vitamine SugarBearHair?
Priporočamo, da se o tem pogovorite s svojim osebnim zdravnikom. 

Za vsa ostala vprašanja smo vam na voljo na #EM#696f646c447672667a24686e6d787a763e627b#EM# ali na 040 168 826