VITAMINI ZA VSESPLOŠNO DOBRO POČUTJE
SVETOVNA SENZACIJA
RAZVITO IN IZDELANO V ZDA
CRUELTY FREE
100% VEGANSKI
ZASNOVANI POSEBEJ ZA ŽENSKE
O vitaminih SugarBearHair Woman's


Multivitamini za ženske v obliki roza penastih medvedkov so prehransko dopolnilo oziroma znanstveno formulirani veganski vitaminski kompleks, ki je zasnovan posebej za ženske. Namenjen je spodbujanju vsesplošno dobrega počutja, saj skupno vsebuje kar 16 hranilnih snovi, ki so potrebne za dobro delovanje našega telesa. Multivitamini vsebujejo hranila, pomembna za zdravje naše kože, las in nohtov, ter snovi za podporo energiji. Ohranjajo zdrave kosti in podpirajo vitalnost našega imunskega sistema, možganov in živčnega sistema. Vplivajo na uravnavanje krvnega tlaka, delovanje ledvic in zdravje srca.

SugarBearHair Women's vsebujejo vse potrebne vitamine, ki mnogim ženskam manjkajo v njihovi vsakodnevni prehrani, kot so Omega 3, vitamini B12, C, D-2, E in ostali vitamini in minerali. Hkrati vsebujejo tudi veganske aminokisline, ki lahko pripomorejo pri proizvodnji kolagena v našem telesu.

Multivitamini so proizvedeni v ZDA in so brez umetnih sladil in arom. Za odličen okus poskrbi naravna aroma, pridobljena iz jagodičevja. So 100% veganski, imajo certifikat Halal in Košer in so prijazni do živali ("Cruelty Free").

Ker se vsi med seboj razlikujemo in se vsak organizem drugače odzove na prehranska dopolnila, vam močno priporočamo, da za opazne rezultate penaste medvedke SugarBearHair Woman's uživate vsaj 3 mesece ali več.

Pogosta vprašanja


Ali lahko skupaj uživam SugarBearHair Women’s Multivitamine za ženske  in SugarBearHair vitamine za lase?
Seveda! So popolna kombinacija.

Kdo lahko uživa SugarBearHair Women’s Multivitamine ?
Vitamini so namenjeni odraslim in mladostnikom, ki so starejši od 13 let. Formula vsebuje vitamine in minerale, ki jih v ženski prehrani velikokrat primanjkuje, zato se imenujejo Multivitamini za ženske.

Kako delujejo multivitamini za ženske SugarBearHair Women’s?
Formulirani so z Omega 3, vitamini B12, C, D-2, E in ostalimi vitamini, ki so potrebni za dobro delovanje našega telesa. Vitamine doplonjuje kar 16 mikrohranil, katera mnogim ženskam primanjkujejo pri njihovi dnevni prehrani. Lepotni medvedki vsebujejo tudi veganske aminokisline, ki lahko pripomorejo pri proizvodnji kolagena v našem telesu. Jemanje multivitaminov tako pomaga pri dopolnjevanju vitaminov, katerih mnogim ženskam primanjkuje v njihovi vsakodnevni prehrani. Formulirani so z vitamini in minerali, ki so namenjeni podpori energije, zdravju kože in telesa, ter posledično vsestranskemu dobremu počutju. 

Kako hitro bodo vidni rezultati?
Vsak organizem je drugačen in od tega so odvisni tudi rezultati. Nekateri uporabniki opazijo spremembo že v enem mesecu, vendar za resnično opazne rezultate priporočamo jemanje vitaminov SugarBearHair najmanj 3 mesece, za maksimalen rezultat pa 6  mesecev.

Ali so multivitamini za ženske Veganski, Halal ali Košer.
Da. SugarBearHair Women’s so 100% veganski, certificirani Halal in Košer.

V čem se ženski multivitamini razlikujejo od vitaminov za lase?
Vitamini za lase SugarBearHair vsebujejo 13 vitaminov in mineralov, ki so namenjeni zdravi rasti las in nohtov.
SugarBearHair Women’s pa vsebujejo 5 hranilnih snovi za podporo zdrave kože, 5 hranilnih snovi za podporo las in  nohotv, 6 hranilnih snovi za podporo enrgiji. Skupno torej kar 16 hranilnih snovi, namenjenih spodbujanju vsesplošnega dobrega počutja. Multivitamini SugarBearHair Women’s so odličen način, da se v samo dveh sladkih grižljajih naužijemo vsakega po malo.

Kakšen je okus SugarBearHair Women's vitaminov?
Penasti bomboni SugarBearHair imajo okus po sadju, saj se za aromo uporablja naravni izvleček iz jagodičevja. 

Koliko SugarBearHair Women's medvedkov lahko pojem? Jih pogoltnem ali prežvečim?
Na dan prežvečite dva (2) medvedka in jih pogoltnete. 

Koliko SugarBearHair Women's medvedkov je v lončku?
Eno pakiranje vsebuje 60-63 penastih medvedkov. Predlagamo vam, da ob odprtju novega lončka preštejete vse medvedke. En lonček zadostuje za (1) mesečno uporabo.

Katere sestavine vsebujejo bomboni SugarBearHair Women's?
Vegetarijanski penasti bomboni SugarBearHair Women's vsebujejo: vitamin C, vitamin D, vitamin E, vitamin B2, vitamin B6, folna kislina, vitamin B12, biotin, magnezij, cink, omega-3, skupne omega-3 maščobne kisline, vegansko mešanico za povečanje kolagena: L-glicin, L-glutaminska kislina, L-glutation, likopen, naravno aromo jagodičevja, kokosovo olje in ščepec sladkorja.

Katera je priporočljiva starost za uživanje bombonov SugarBearHair Women's? 
Vitamini so priporočljivi za osebe, ki so starejše od 13 let. Mlajšim od 13 let svetujemo, da pridobijo zdravniško dovoljenje. Jemanje prehranskega dopolnila naj poteka pod starševskim nadzorom in dovoljenjem. 


NAROČI VITAMINE SUGARBEARHAIRAli moram biti vegetarijanec, da lahko uživam bombone SugarBearHair Women's?
Za uživanje bombonov SugarBearHair Women's vam NI potrebno biti vegetarijanec. Ko rečemo, da so multivitamini vegetarijanski, pravimo, da sestavine niso pridobljene iz živalskih virov. Večina kapsul/tablet vsebujejo ribje olje ali želatino. Ribje olje prihaja iz mesa rib, želatina pa iz kož in kosti goveda ter prašičev. Bomboni SugarBearHair Women's niso izdelani iz želatine ali ribjega olja, zato se formula šteje za vegeterijansko. 

Kako dolgo moram uživati SugarBearHair Women's bombone?
Multivitamine za ženske lahko uživate kolikor dolgo želite. Opazni rezultati so vidni po treh (3) mesecih rednega uživanja, najboljši rezultati, pa se pokažejo po šetih (6) mesecih. Rezultati se razlikujejo od osebe do osebe. 

Ali lahko uživam SugarBearHair Women's bombone s svojimi običajnimi multivitamini?
Priporočamo, da se o tem posvetujete z zdravnikom ali farmacevtom, saj so vsaki multivitamini drugačni. Multivitamini skupno vsebujejo 16 hranilnih snovi, zato vam ni potrebno jemati drugih multivitaminov. 

Ali lahko vzamem dva bombona SugarBearHair Women's hkrati ali vzamem enega zjutraj in enega zvečer?
Lahko jih vzamete istočasno ali ločeno, multivitamini bodo še vedno učinkoviti.

Ali obstajajo stranski učinki?
Multivitamini SugarBearHair Women's ne povzročajo stranskih učinkov. Ne pozabite, alergijske reakcije niso stranski učinki. Nekateri ljudje so alergični na biotin, kokosovo olje ali sadje. Priporočamo, da pred uživanjem preverite sestavine. 

Ali vitamini SugarBearHair Women's povzročajo povečanje telesne teže?
Ne, multivitamini za ženske ne bodo nikoli vplivali na vašo telesno težo, saj dve bombona vsebujeta le 15 kalorij. Za pridobitev enega kilograma telesne teže, bi morali zaužiti približno 7.000 odvečnih kalorij.

Koliko sladkorja vsebujejo vitamini SugarBearHair Women's? 
Dva medvedka vsebujeta zelo malo sladkorja. Vsak vsebuje le 1,5 grama sladkorja. 

Ali moram spremeniti svojo prehrano, če jemljem vitamine SugarBearHair Women's?
Ne, ni vam potrebno spremeniti vaše običajne diete. 

Ali lahko uživam vitamine SugarBearHair Women's, če sem noseča ali dojim?
Priporočamo, da se o tem pogovorite s svojim osebnim zdravnikom. 
 
Ali lahko jemljem vitamine SugarBearHair Women's z zdravili, ki jih redno jemljem?
Priporočamo, da se o tem posvetujete s svojim osebnim zdravnikom. 

Imam posebno zdravstveno stanje. Ali lahko jemljem vitamine SugarBearHair Women's?
Priporočamo, da se o tem pogovorite s svojim osebnim zdravnikom. 

OPOZORILO! Izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju kakršne koli bolezni. Prehranski nasveti, podani s strain SugarBearHair, ne nadomeščajo klasične zdravstvene oskrbe. V primeru hudih zdravstvenih težav, se posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom. Rezultati se lahko razlikujejo od osebe do osebe.

Za vsa ostala vprašanja smo vam na voljo na #EM#696f646c447672667a24686e6d787a763e627b#EM# ali na 040 168 826