Olaplex Logo OL


Kaj je OLAPLEX?


OLAPLEX sta izumila Dr. Eric Pressly in dr. Craig Hawker. Gre za REVOLUCIONARNI pristop k obnovi poškodovanih las. Je prvi in edini sistem obnovitve las z več zaščitenimi patenti. 

OLAPLEX je dodatek, ki pomaga obnoviti poškodovane kemijske vezi v laseh s pomočjo ene same aktivne patentirane sestavine bis-aminopropil diglikol dimaleata. OLAPLEX deluje tako, da poveže enojne žveplove in vodikove vezi in formira ter obnavlja disulfidne vezi v laseh, ki se poškodujejo med kemičnimi, toplotnimi in mehanskimi procesi obdelave las.

OLAPLEX je veganski in je brez sulfatov, ftalatov, DEA, aldehidov in ni nikoli testiran na živalih. 

OLAPLEX je namenjen uporabi v frizerskem salonu (Olaplex Salon intro Kit) in domači negi las (Olaplex No3, Olaplex No.4 in Olaplex No.5). 

Je edini izdelek, ki vsebuje patentirano sestavino bis-aminopropil diglikol dimaleata!

OLAPLEX SALON INTRO KIT samo za salonsko uporabo vsebuje:
1 x OLAPLEX No.1 (1 X 525 ml) in 2 x OLAPLEX No.2 (2 X 525 ml)
2 Stylist Kit

Zakaj zahtevati Olaplex?


 • Obnavlja poškodovano proteinsko strukturi v laseh
 • Izdelan po patentirani tehnologiji
 • Primeren za vse vrste las, ki se poškodujejo med kemičnimi, mehanskimi in toplotnimi procesi obdelave las
 • Ne vsebuje sulfatov, ftalatov,silikonov, aldehidov, DEA, in ni testiran na živalih
 • Enostaven za uporabo
 • Več milijonov zadovoljnih uporabnikov po svetu
 • Zagotavlja odlične rezultate
 • Mogoče ga je uporabljati kot dodatek ob barvanju/svetljenju las ali kot samostojni obnovitveni tretma


Nabor Olaplex izdelkov 

OLAPLEX No. 1 - Bond Multiplier

Za uporabo samo v frizerskem salonu
Je profesionalni dodatek, ki ga frizer doda v barve, belila, prelive, glose in tonerje. Je prvi korak pri uporabi OLAPLEXa v salonu in zagotavlja obnovo disulfidnih vezi v lasni strukturi.

Vsebuje patentirano OLAPLEX aktivno sestavino bis-aminopropil diglikol dimaleat, ki jo najdemo le v originalnih OLAPLEX izdelkih! 
2 No 1 17 75oz w app

OLAPLEX No. 2 – Bond Perfector

Za uporabo samo v frizerskem salonu
Kremna emulzija, je drugi korak pri uporabi OLAPLEX tretmaja. No. 2 ni regenerator, maska, nevtralizator ali vlažilni tretma. No. 2 je zaključek obnovitvenega OLAPLEX postopka in zaključi obnovo disulfidnih vezi v lasni strukturi. Na lase ga nanesemo po končanem postopku barvanja las.

Vsebuje patentirano OLAPLEX aktivno sestavino bis-aminopropil diglikol dimaleat, ki jo najdemo le v originalnih OLAPLEX izdelkih! 
no2

OLAPLEX No. 3 – obnovitvena emulzija 

Za obnovo las doma                               
Kremna emulzija, ki je namenjena negi las doma. Ščiti in podaljša obstojnost obnovljenih disulfidnih vezi v lasni strukturi, zato so lasje videti zdravi in brez poškodb dlje časa. Nanesite ga na čiste vlažne lase (oprane s šamponom, brez uporabe regeneratorja) in pustite delovati vsaj 20 minut do 2 uri (odvisno od stopnje poškodovanosti las). Lase po uporabi speremo, šamponiramo in normalno nadaljujemo z uporabo regeneratorja, maske in ostalih izdelkov za nego las. No. 3 lahko uporabite samostojno, kot obnovitveni tretma za nego las doma enkrat tedensko.

Vsebuje patentirano OLAPLEX aktivno sestavino bis-aminopropil diglikol dimaleat, ki jo najdemo le v originalnih OLAPLEX izdelkih! 

Naroči TUKAJ
2Opalex HairPerfector No3


OLAPLEX No. 4 - obnovitveni šampon

Za obnovo las doma

Kremni šampon, ki ščiti, neguje in obnavlja poškodovane ter uničene lase. Dokazano ponovno poveže dvojne žveplove vezi v proteinski strukturi las. Zmanjšuje videz naelektrenih las ter preprečuje cepljenje las. Lase vlaži in globinsko neguje, zato se po uporabi lažje razčešejo, stilirajo in so na pogled bolj sijoči ter zdravi. 

Vsebuje patentirano OLAPLEX aktivno sestavino bis-aminopropil diglikol dimaleat, ki jo najdemo le v originalnih OLAPLEX izdelkih! 

Naroči TUKAJ

Copy of No4 Shampoo

OLAPLEX No. 5 - negovalni regenerator

Za obnovo las doma

Kremni regenerator obnavlja poškodovane ter uničene lase. Dokazano ponovno poveže dvojne žveplove vezi v proteinski strukturi las. Ščiti, neguje in preprečuje nadaljnje poškodbe las. Zaradi svojih negovalnih sestavin zmanjšuje videz naelektrenih las ter preprečuje cepljenje las. Lase vlaži, globinsko neguje in hrani. Lasje so po uporabi sijoči, svileni, obnovljeni ter zdravi.  

Vsebuje patentirano OLAPLEX aktivno sestavino bis-aminopropil diglikol dimaleat, ki jo najdemo le v originalnih OLAPLEX izdelkih! 

Naroči TUKAJ

Copy of No5 Conditioner

Področja uporabe


 • BELJENJE/BALAYAGE – OLAPLEX v belilu dramatično zmanjša poškodbe las in obnovi poškodovane kemijske vezi v lasni strukturi.
 • PERMANENTNE BARVE – OLAPLEX v barvi podaljša obstojnost barve las in obnavlja poškodovane proteinske vezi, ki so se poškodovale med postopkom barvanja
 • PODALJŠKI – učinkovit tudi na 100% naravnih lasnih podaljških
 • PRELIVI/GLOSS/TONER – dodajte OLAPLEX za večjo obstojnost in obnovo las
 • KOT SAMOSTOJNI TRETMA – profesionalni tretma namenjen dramatični obnovi poškodovanih las 
 • OBNOVA LAS DOMA - z obnovitveno emulzijo Olaplex No.3, s šamponom Olaplex No.4 in regeneratorjem Olaplex No.5

OLAPLEX JE EDEN IN EDINI

Po svetovni predstavitvi OLAPLEXa so velika kozmetična podjetja pričela s posnemanjem in kopiranjem OLAPLEX izdelkov. Od prodajalcev kopij OLAPLEXa boste slišali, da je njihov proizvod enak kot OLAPLEX. To seveda ne drži, saj je aktivna sestavina v OLAPLEXu zaščitena in patentirana, zato je ne uporablja nihče drug kot OLAPLEX. Ne zaupajte poceni kopijam, ki dosegajo slabe rezultate, ampak raje uporabite ORIGINAL!

Preizkusite OLAPLEX v svojem salonu in se prepričajte v rezultate te inovativne rešitve.

Predstavite OLAPLEX vašim strankam kot odlično rešitev proti poškodovanim lasem. Uporabljajte OLAPLEX kot orodje za bolj zdrave lase vaših strank ob postopkih svetljenja in barvanja las.

Želite brezplačno predstavitev sistema OLAPLEX v vašem salonu? Pokličite 041 168 826 in rezervirajte svoj termin. 

ZA VEČ NOVIC O OLAPLEXU KLIKNI TUKAJ


Proizvajalec: Olaplex LLC, Santa Barbara, ZDA
Distribucija za Evropo: Obelis s.a., Bruselj, Belgija
Distributer za Slovenijo: Volo d.o.o., Večna pot 2, 1000 Ljubljana