Olaplex logo ol


Kaj je OLAPLEX?


OLAPLEX sta izumila Dr. Eric Pressly in dr. Craig Hawker. Gre za REVOLUCIONARNI pristop k obnovi poškodovanih las. Je prvi in edini sistem obnovitve las z več zaščitenimi patenti.


OLAPLEX je dodatek, ki pomaga obnoviti poškodovane kemijske vezi v laseh s pomočjo ene same aktivne patentirane sestavine bis-aminopropil diglikol dimaleata. OLAPLEX deluje tako, da poveže enojne žveplove in vodikove vezi in formira ter obnavlja disulfidne vezi v laseh, ki se poškodujejo med kemičnimi, toplotnimi in mehanskimi procesi obdelave las.


OLAPLEX je veganski in je brez sulfatov, ftalatov, DEA, aldehidov in ni nikoli testiran na živalih.


OLAPLEX je namenjen uporabi v frizerskem salonu (Olaplex Salon intro Kit) in domači negi las (Olaplex No0, ,Olaplex No3, Olaplex No.4, 4c, 4p Olaplex No.5, Olaplex No.6, Olaplex No.7 in Olaplex No 8, Olaplex No 9).


Je edini izdelek, ki vsebuje patentirano sestavino bis-aminopropil diglikol dimaleata!


OLAPLEX SALON INTRO KIT samo za salonsko uporabo vsebuje:

1 x OLAPLEX No.1 (1 X 525 ml) in 2 x OLAPLEX No.2 (2 X 525 ml)

2 stylist kit


Zakaj zahtevati Olaplex?


 • Obnavlja poškodovano proteinsko strukturo v laseh
 • Izdelan po patentirani tehnologiji
 • Primeren za vse vrste las, ki se poškodujejo med kemičnimi, mehanskimi in toplotnimi procesi obdelave las
 • Ne vsebuje sulfatov, ftalatov,silikonov, aldehidov, DEA, in ni testiran na živalih
 • Enostaven za uporabo
 • Več milijonov zadovoljnih uporabnikov po svetu
 • Zagotavlja odlične rezultate
 • Mogoče ga je uporabljati kot dodatek ob barvanju/svetljenju las ali kot samostojni obnovitveni tretma


Nabor Olaplex izdelkov


OLAPLEX No. 0 - INTENSIVE BOND BUILDING HAIR TREATMENT


OLAPLEX No.0 je tretma, navdihnjen z znanjem in izkušnjami profesionalcev, ki pripravi vaše lase za globinsko regeneracijo/obnovitev ter obnovi, okrepi in zavaruje vezi v laseh. Uporabite OLAPLEXNo0 kot prvi korak dvostopenjske nege v kombinaciji z OLAPLEXNo3 Hair Perfector, za okrepitev in obnovitev vseh tipov poškodovanih las. Omejena izdaja paketa vsebuje 30ml. deluxe vzorecNo3 Hair Perfector.


Olaplex No. 0 - Behindthechair.com


OLAPLEX No. 1 - Bond Multiplier

Za uporabo samo v frizerskem salonu

Je profesionalni dodatek, ki ga frizer doda v barve, belila, prelive, glose in tonerje. Je prvi korak pri uporabi OLAPLEXa v salonu in zagotavlja obnovo disulfidnih vezi v lasni strukturi.


Vsebuje patentirano OLAPLEX aktivno sestavino bis-aminopropil diglikol dimaleat, ki jo najdemo le v originalnih OLAPLEX izdelkih!

2 no 1 17 75oz w app


OLAPLEX No. 2 – Bond Perfector

Za uporabo samo v frizerskem salonu

Kremna emulzija, je drugi korak pri uporabi OLAPLEX tretmaja. No. 2 ni regenerator, maska, nevtralizator ali vlažilni tretma. No. 2 je zaključek obnovitvenega OLAPLEX postopka in zaključi obnovo disulfidnih vezi v lasni strukturi. Na lase ga nanesemo po končanem postopku barvanja las.


Vsebuje patentirano OLAPLEX aktivno sestavino bis-aminopropil diglikol dimaleat, ki jo najdemo le v originalnih OLAPLEX izdelkih!

no2


OLAPLEX 4-IN-1 – Moisture Mask

Za uporabo samo v frizerskem salonu
Visoko koncentrirana obnovitvena vlažilna maska 4-IN-1 deluje hitro in učinkovito. Podkrepljena z OLAPLEX patentirano tehnologijo intenzivno globinsko vlaži lase, hkrati pa zagotavlja sijaj in teksturo kemično poškodovanim lasem. Ceramidi, olja in 11 ključnih aminokislin zagotavljajo razkošen tretma v salonu, ki se lahko izvaja ali ob kemičnem tretmaju (barvanje / beljenje), ali kot samostojen luksuzen, vlažilni tretma.

OLAPLEX No. 3 – obnovitvena emulzija

Za obnovo las doma

Kremna emulzija, ki je namenjena negi las doma. Ščiti in podaljša obstojnost obnovljenih disulfidnih vezi v lasni strukturi, zato so lasje videti zdravi in brez poškodb dlje časa. Nanesite ga na čiste vlažne lase (oprane s šamponom, brez uporabe regeneratorja) in pustite delovati vsaj 20 minut do 2 uri (odvisno od stopnje poškodovanosti las). Lase po uporabi speremo, šamponiramo in normalno nadaljujemo z uporabo regeneratorja, maske in ostalih izdelkov za nego las. No. 3 lahko uporabite samostojno, kot obnovitveni tretma za nego las doma enkrat tedensko.


Vsebuje patentirano OLAPLEX aktivno sestavino bis-aminopropil diglikol dimaleat, ki jo najdemo le v originalnih OLAPLEX izdelkih!


Naroči TUKAJ.

2Opalex hairperfector no3OLAPLEX No. 4 - obnovitveni šampon

Za obnovo las doma


Kremni šampon, ki ščiti, neguje in obnavlja poškodovane ter uničene lase. Dokazano ponovno poveže dvojne žveplove vezi v proteinski strukturi las. Zmanjšuje videz naelektrenih las ter preprečuje cepljenje las. Lase vlaži in globinsko neguje, zato se po uporabi lažje razčešejo, stilirajo in so na pogled bolj sijoči ter zdravi.


Vsebuje patentirano OLAPLEX aktivno sestavino bis-aminopropil diglikol dimaleat, ki jo najdemo le v originalnih OLAPLEX izdelkih!


Naroči TUKAJ.


Copy of no4 shampoo

OLAPLEX No. 5 - negovalni regenerator

Za obnovo las doma


Kremni regenerator obnavlja poškodovane ter uničene lase. Dokazano ponovno poveže dvojne žveplove vezi v proteinski strukturi las. Ščiti, neguje in preprečuje nadaljnje poškodbe las. Zaradi svojih negovalnih sestavin zmanjšuje videz naelektrenih las ter preprečuje cepljenje las. Lase vlaži, globinsko neguje in hrani. Lasje so po uporabi sijoči, svileni, obnovljeni ter zdravi.


Vsebuje patentirano OLAPLEX aktivno sestavino bis-aminopropil diglikol dimaleat, ki jo najdemo le v originalnih OLAPLEX izdelkih!


Naroči TUKAJ.


Copy of no5 conditioner

OLAPLEX No. 6 - obnovitvena krema za stiliranje

Za obnovo las doma


Olaplex No.6 je popolna krema za oblikovanje pričeske, ki odpravlja težave suhih, poškodovanih in naelektrenih las. Je prvi Olaplex izdelek za stiliranje pričeske, ki neguje in obnavlja vse vrste las, vlaži in ščiti pred kemično ter toplotno obdelavo, hkrati pa lasem vrača voljnost in izjemen sijaj. Krema je narejena iz naravnih in veganskih sestavin, patentirana Olaplex tehnologija pa dokazano obnavlja poškodovano proteinsko strukturo v laseh in jih krepi. Odpravlja naelektrenost las do 72 ur, ne obteži las, jih ščiti in gladi. Lepo definira in neguje naravne kodre ter pospešuje čas sušenja. NE VSEBUJE sulfatov, ftalatov, DEA, aldehidov in ni testiran na živalih.


Vsebuje patentirano OLAPLEX aktivno sestavino bis-aminopropil diglikol dimaleat, ki jo najdemo le v original Olaplex izdelkih!


Natoči TUKAJ.


2Olaplex6A


OLAPLEX No. 7 - hranilno olje

Za obnovo las doma


Olaplex No.7 Bonding Oil je izredno koncentrirano olje za oblikovanje pričeske, ki ne obteži las, jim podarja sijaj, mehkobo, barvitost, živahnost, ter preprečuje njihovo naelektrenost. Olaplen No.7 je primeren in koristen za vse vrste las. Olje je narejeno iz naravnih in veganskih sestavin, patentirana Olaplex tehnologija, pa dokazano obnavlja poškodovano proteinsko strukturo v laseh in jih krepi.


Poleg tega, da obnavlja poškodovano lasno strukturo, preprečuje tudi cepljenje konic, ter lase ščiti pred toplotno obdelavo. Povečuje sijaj in vodljivost las. NE VSEBUJE sulfatov, ftalatov, DEA, aldehidov in ni testiran na živalih.


Vsebuje patentirano OLAPLEX aktivno sestavino bis-aminopropil diglikol dimaleat, ki jo najdemo le v originalnih OLAPLEX izdelkih!


Naroči TUKAJ.

Olaplex no7 2

OLAPLEX No. 8 - Intenzivna vlažilna maska

V kombinaciji s patentirano tehnologijo OLAPLEX Bond Building, je visoko koncentrirana obnovitvena maska, ki povezuje vezi, dodaja sijaj in polnost, ter z intenzivnim vlaženjem neguje & gladi poškodovane las. Koncentrirana formula se globinsko absorbira in zdravi poškodbe, ne da bi pri tem obtežila lase.

Poleg tega, da obnavlja poškodovano lasno strukturo, preprečuje tudi cepljenje konic, ter lase ščiti pred toplotno obdelavo. Povečuje sijaj in vodljivost las. NE VSEBUJE sulfatov, ftalatov, DEA, aldehidov in ni testiran na živalih.Vsebuje patentirano OLAPLEX aktivno sestavino bis-aminopropil diglikol dimaleat, ki jo najdemo le v originalnih OLAPLEX izdelkih!

Naroči TUKAJ.Olaplex No°8 Regenerativna 4-in1 maska, 100 ml - labelhair spletna trgovina

Področja uporabe


 • BELJENJE/BALAYAGE – OLAPLEX v belilu dramatično zmanjša poškodbe las in obnovi poškodovane kemijske vezi v lasni strukturi.
 • PERMANENTNE BARVE – OLAPLEX v barvi podaljša obstojnost barve las in obnavlja poškodovane proteinske vezi, ki so se poškodovale med postopkom barvanja
 • PODALJŠKI – učinkovit tudi na 100% naravnih lasnih podaljških
 • PRELIVI/GLOSS/TONER – dodajte OLAPLEX za večjo obstojnost in obnovo las
 • KOT SAMOSTOJNI TRETMA – profesionalni tretma namenjen dramatični obnovi poškodovanih las
 • OBNOVA LAS DOMA - z obnovitveno emulzijo Olaplex No.3, s šamponom Olaplex No.4, z regeneratorjem Olaplex No.5, z obnovitveno kremo Olaplex No.6 in hranilnim oljem Olaplex No.7


OLAPLEX JE EDEN IN EDINI

Po svetovni predstavitvi OLAPLEXa so velika kozmetična podjetja pričela s posnemanjem in kopiranjem OLAPLEX izdelkov. Od prodajalcev kopij OLAPLEXa boste slišali, da je njihov proizvod enak kot OLAPLEX. To seveda ne drži, saj je aktivna sestavina v OLAPLEXu zaščitena in patentirana, zato je ne uporablja nihče drug kot OLAPLEX. Ne zaupajte poceni kopijam, ki dosegajo slabe rezultate, ampak raje uporabite ORIGINAL!


Preizkusite OLAPLEX v svojem salonu in se prepričajte v rezultate te inovativne rešitve.


Predstavite OLAPLEX vašim strankam kot odlično rešitev proti poškodovanim lasem. Uporabljajte OLAPLEX kot orodje za bolj zdrave lase vaših strank ob postopkih svetljenja in barvanja las.


Želite brezplačno predstavitev sistema OLAPLEX v vašem salonu? Pokličite 041 168 826 in rezervirajte svoj termin.


ZA VEČ NOVIC O OLAPLEXU KLIKNI TUKAJ


Proizvajalec: Olaplex LLC, Santa Barbara, ZDA

Distribucija za Evropo: Obelis s.a., Bruselj, Belgija

Distributer za Slovenijo: Volo d.o.o., Večna pot 2, 1000 Ljubljana