Because Great Hair should be Sustainable


Linije Bamboo Smooth, Shine in Volume so izdelane iz certificiranih organskih sestavin, kot so kendi olje, indijska kosmulja, maca (perujska redkvica) in melone iz puščave Kalahari. Skupaj z obnovljivim čistim izvlečkom bambusa zagotavljajo neprekosljive rezultate.  Vse linije Bamboo so nosilke oznak Eco - certifikat in Fair Trade (pravična trgovina).

Rezultati
Zagotovljeni!

Glavne sestavine


Encimoterapija®
Sistem, ki omogoča, da se sestavine v izdelkih spremenijo v obliko, katero lahko lasna struktura sprejme. Encimoterapija omogoča večjo tvorbo keratina.

Olje industrijske konoplje / Cannabis Sativa (organsko certificirano)
Poznano, kot najbolj celovit vir raslinsko pridobljenih proteinov, ki v lase vnesejo intenzivno vlago in negujejo lasišče. Ustvarja idealne pogoje za zdravo rast las in preprečuje nadaljne poškodbe las.

Indijska kosmulja / Ribes Grossularia (organsko certificirana)
Vsebuje veliko vitamina C, ki je pripomore pri delovanju aminokislin, vitaminov in mineralov. Je naravni antioksidant.

Melona Kalahari / Citrullus Lanatus (organsko certificirana)
Uspeva v afriški puščavi Kalahari, kjer temperature dosežejo več kot 50°C. Ima naravni mehanizem za boj proti UVA in UVB žarkom, katerega izvleček je dodan tudi v izdelke Alterna. Preprečuje bledenje barve in poškodbe las.

Kendi olje / Aleurites Moluccana (organsko certificirano)
Obnovi in zaščiti naravno lipidno plast lasne strukture. Preprečuje nadaljne poškodbe, saj v lase vnese ključne omega maščobne kisline in močan antioksidant tokoferol.

Redkvica Maca / Lepidium Meyenii (organsko certificirana)
Od znotraj navzven poživi lase in poskrbi za izjemen 3D volumen.

Color Hold® UV+ : UVA in UVB 
Vodoodporni filtri, ki zagotavljajo 8x večjo zaščito pred bledenjem barve las in 5x večjo zaščito pred izpiranjem barve las v primerjavi s klasičnimi UVA in UVB filtri.

Izvleček bambusa / Bambusa Vulgaris (eko certificiran)
Takoj zagotovi in izboljša notranjo moč lasne strukture. Omogoča izboljšanje v sijaju, prožnosti in zdravem izgledu las.

Korenina modre Yuke / Yucca Schidigera izvleček lista/stebla/korenine (eko certificiran)
Naravni utrjevalec bogat z vitamini A, B in C ter drugimi hranili. Neguje lase in omogoča lažje oblikovanje pričeske. Poskrbi za obstojno teksturo las.

3 Bamboo Smooth Group 800x800
BAMBOO SMOOTH 
3 Bamboo Volume Group
BAMBOO VOLUME 
3 alterna bamboo shine
BAMBOO SHINE


1BAM Smooth Travel Kit 2015
POTOVALNI SETI