alterna-luksuzna-lasna-kozmetika-iz-kaviarja

Luksuzna lasna kozmetika

Izberi najboljše za tvoje lase

RAZVAJAJ LASE S KAVIARJEM

Alterna je pionir na področju luksuzne nege las, saj je razvila inovativne formule, ki postavljajo nove mejnike in standardne od leta 1997. Z ugledom, ki temelji na strokovnosti, inovativnih sestavinah in ciljno usmerjenih formulah je vedno bolj iskana med stilisti in strokovnjaki za nego las.

Inovativne sestavine in tehnologije

Kaviar, Seasilk, vitamin C, Age-Control kompleks so le nekatere izmed inovativnih sestavin, ki jih Alterna vključuje v svoje formule in ki skupaj z naprednimi ter patentiranimi tehnologijami, kot sta Encimoterapija® in Color Hold®, zagotavljajo vrhunske rezultate vseh Alterna izdelkov.

Alterna je dobra za vašo lepoto
Alterna skrbi za okolje, ki nas obdaja in zdravje svojih uporabnikov. Enako pomembne kot so sestavine, ki jih uporablja za kreiranje svojih izdelkov. IZDELKI NISO TESTIRANI NA ŽIVALIH!

Izberi svoj najljubši izdelek Alterna
alterna-luksuzna-lasna-kozmetika-iz-kaviarja

Ultimativna nega za sijoče lase

Učinkovit koncentrat ceramidov v posameznih dozah biorazgradljivih kapsul, ki navlaži in izravna lase ter zmanjša lomljenje. Za sijoče lase, ki so lažje obvladljivi in se manj elektrijo.

Ceramide NP: Ceramid NP je znan po izboljševanju hidracije na dolgi rok ker preprečuje izgubo vlage, lase ščiti pred zunanjimi vplivi in zaščiti poškodovane lase.


caviar-moisture-intensive-ceramide-shots

Alterna Caviar Moisture Intensive Ceramide Shots

  • obnovi poškodovane lase
  • koncentrat ceradimov, ki se ne izpira
  • navlaži, izravna in zmanjša lomljenje las

64,07 €

caviar-moisture-intensive-ceramide-shots
alterna-luksuzna-lasna-kozmetika-iz-kaviarja