Olaplex No 3 05
Pri Olaplexu poznamo pet izdelkov. Olaplex No.1 in Olaplex No.2 sta namenjena profesionalni salonski uporabi, Olaplex No.3, No.4 in No.5 pa so zasnovani prav za uporabo doma. 

Podaljšek salonske Olaplex nege

Olaplex No.3 pa zasnovan za uporabo v domači kopalnici. Je kot »podaljšek« salonske nege. Olaplex No.3 vsebuje enako aktivno sestavino (bis-aminopropil diglikol dimaleat) kot No.1 in No.2, zato je tudi postopek delovanja na laseh enak. Tudi Olaplex No.3 združuje razcepljene dvojne žveplove vezi v proteinski strukturi las, ki se vsakodnevno poškodujejo med termičnimi, mehanskimi in kemičnimi postopki. Olaplex naredi lase močnejše, bolj zdrave in odpornejše na vsakodnevne izzive. 

Olaplex No.3 uporaba

Olaplex No.3 je izredno preprost za uporabo. Za najboljše rezultate sledite našim nasvetom in spodnjim korakom:

1. korak

Olaplex No.3 lahko kupite pri frizerju (seznam Olaplex salonov TUKAJ) ali ga naročite na naši spletni strani (TUKAJ).
 

2. korak 

Lasje naj bodo pred nanašanjem Olaplexa čisti, brez ostankov izdelkov za stiliranje (laki, geli, kreme, olja…). Priporočamo, da lase pred nanosom umijete s šamponom (Olaplex No.4), brez uporabe regeneratorja. Lase dobro splahnite in osušite z brisačo. Olaplex No.3 lahko nanašate tudi na suhe lase, vendar za najboljše rezultate priporočamo nanos na vlažne, čiste lase. 

3. korak 

Olaplex No3 nanašajte na lase po PRAMENIH. Izdelek s prsti NATANČNO vtrite v lase. Olaplex No.3 nanašajte na DOLŽINE in KONICE las v ZADOSTNI količini. Kaj je zadostna količina? Vsako lasno vlakno mora biti obdano/prepojeno z Olaplexom No.3. 

4. korak

Priporočamo, da Olaplex No.3 na laseh pustite delovati dlje časa. Na embalaži izdelka sicer piše, da naj deluje med 10 in 20 minut, vendar za najboljše rezultate pustite izdelek delovati na laseh čim dlje. Dlje kot Olaplex deluje, več vezi v lasni strukturi združi. Najbolje je, da deluje več ur ali čez noč. 

5. korak 

Ko nanesete Olaplex No.3 na vlažne lase, jih lahko zavijete v vlažno brisačo, folijo ali si nadenete plavalno kapo. Povišana temperatura ki nastane, medtem ko so lasje zaviti, pripomore k boljšemu delovanju. Če je le mogoče, naj bodo lasje cel postopek negovanja vlažni. Olaplex No.3 namreč bolje deluje na vlažnih kot suhih laseh. 

6. korak

Po končani obnovi las z Olaplex No.3 lase temeljito splahnite in jih umijte s šamponom (Olaplex No.4). Olaplex vzpostavlja nove vezi v lasni strukturi, ki jih ne morete izprati s šamponom in vodo. To je bistven podatek - REZULTATI, KI JIH OLAPLEX DOSEŽE SE IZ LAS NE MOREJO IZPRARI, za razliko od ostalih izdelkov za nego las, ki se ob vsakem umivanju las izperejo iz las. 

7. korak 

Sedaj nanesite regenerator (Olaplex No.5) in masko ter lase oblikujte kot običajno. Zakaj morate še vedno uporabiti masko in regenerator (Olaplex No.5)? Ker Olaplex No.3 ni regenerator, maska, nevtralizator, vlažilna ali proteinska nega za lase. Edina naloga Olaplexa No.3 je, da združuje razcepljene vezi v poškodovani lasni strukturi. To naredi lase močnejše, bolj zdrave in odpornejše v samem jedru las. 

8. korak 

Za oblikovanje pričeske vam priporočamo, da uporabite izdelek Olaplex No.6, ki je prvi Olaplex izdelek za stiliranje pričeske. Olaplex No. 6 je krema. ki je iz las ne izpirate, in je namenjena negi/stiliranju poškodovanih, suhih in naelektrenih las. Nanesite jo v majhni količini po uporabi regenreatorja Olaplex No.5 na vlažne, z brisačo osušene lase. Lase nato oblikujte s krtačo in s sušilcem za lase. Olaplex No.6 lahko uporabite tudi v manjši količini na suhih laseh, za preprečevanje videza suhih in naelektrenih las. Olaplex No.6 nudi tudi izjemno zaščito pred škodljivimi vplivi toplote, ki jo povzročajo sušilci, likalniki in kodralniki za lase. Več informacij o Olaplexu No.6 lahko preberete TUKAJ

POMEMBNO! Vsi Olaplex izdelki vsebujejo patentirano sestavino, ki dokazano obnavlja že poškodovano lasno strukturo ob vsaki uporabi. 

Priporočamo, da nega las z Olaplexom No.3 postane redna tedenska rutina. Sploh za tiste dame, ki svoje lase pogosto barvate, svetlite, belite, likate, kodrate oz. jih kakorkoli drugače poškodujete. 

NAROČI OLAPLEX IZDELKE ZA CELOVITO OBNOVO LAS DOMA 


Prejemnik številnih nagrad

V letu 2017 in 2018 je Olaplex No.3 prejel številne mednarodne in domače nagrade. V Sloveniji je priejel nagrado za najboljši izdelek za nego las po mnenju lepotnih blogerk na konferenci Beautiful Bloggers Meet Up in prvo nagrado Cosmopolitan Beauty Award za najbolj inovativno kozmetiko po mnenju bralk revije Cosmopolitan. 

Zakaj priporočamo redno uporabo Olaplexa No.3?

Lasje so mrtva struktura, ki se sami ne obnavljajo. Niso kot koža, ki se sčasoma sama zaceli. Lasje so vsak dan večkrat izpostavljeni stresom iz okolja in se ob tem vedno znova poškodujejo. Ker se vedno znova poškodujejo, jih je potreba vedno znova obnavljati. Zato priporočamo Olaplex kot orodje za obnovo in zaščito las. 

Kako pogosto naj bi uporabljali Olaplex No.3?

Če je le mogoče, uporabite Olaplex No.3 doma enkrat tedensko, ob zelo poškodovanih laseh ga lahko uporabite tudi pogosteje. Za najboljše rezultate priporočamo uporabo celotne linije Olaplex izdelkov od No.1 do No.5. 

Uporaba Olaplexa v salonu?

Priporočamo, da obiščete salon, ki za zaščito vaših las ob salonskih storitvah uporablja Olaplex. Frizer Olaplex ob storitvah v frizerskem salonu doda v barve, prelive, belila ali naredi samostojni Olaplex tretma ali kratko Olaplex nego. Vsi ti postopki, bodo vaše lase dodatno okrepili oz. preprečili poškodbe. Za vse načine uporabe Olaplexa preberite članek TUKAJ.    

Kdaj bodo vidni prvi rezultati?

Rezultati so vidni takoj, že po prvi uporabi. Drastično spremembo boste zagotovo opazili po drugi ali tretji uporabi, sploh če boste Olaplex No.3 uporabljali po naših priporočilih. Lasje bodo z vsakim tretmajem močnejši, bolj zdravi in odpornejši. 

Ali so lasje po uporabi Olaplexa No.3 »mastni« oz. obteženi?

Ker Olaplex No.3 ne vsebuje silikonov oz. drugih vlažilnih sestavin las ne obteži in jih ne naredi »mastnih«. Če je vaše lasišče zelo mastno, vam priporočamo, da Olaplexa ne nanašate na lasišče. 

Ali je za obnovo las dovolj le uporaba Olaplexa No.3?

Lasje se poškodujejo ob vsakem kemičnem postopku, zato jih je potrebno med vsakim takim postopkom zaščititi. Olaplex je 5-delni tretma, zato za najboljše rezultate svetujemo uporabo vseh petih izdelkov. Tudi če ne boste uporabili Olaplex No.1 in Olaplex No.2 lahko še vedno uporabite Olaplex No.3, No.4 in No.5, saj tudi samostojna uporaba Olaplex No.3 obnavlja poškodovane in uničene lase, ker vsebuje enako patentirano aktivno sestavino (bis-aminopropil diglikol dimaleat) kot No.1 in No.2.

Uporabljajte kakovostno lasno kozmetiko

Za lepe in zdrave lase ne bo dovolj le uporaba šampona in regeneratorja. Priporočamo, da uporabljate kozmetiko, ki ne vsebuje škodljivih sestavin (oglejte si seznam TUKAJ). Tudi pri lasni kozmetiki velja, tako kot drugod, malo denarja malo "muzike". Izogibajte se trgovinski kozmetiki, saj je njeno vodilo nizka cena (ki omogoča veliko prodanih izdelkov) in ne kakovost, ki jo želite. 

Za vas smo vedno dosegljivi

Če imate za nas vprašanje nas lahko pokličete vsak delovnik (od 9 h - 17 h) na 040 168 826 ali nam kadarkoli pišete na #EM#696f646c447672667a24686e6d787a763e627b#EM#. Vaša vprašanja nam lahko posredujete tudi preko sporočila na Olaplex Facebook strani (TUKAJ) ali preko Olaplex Instagram strani (TUKAJ).