Brez naslova

Popeljite vašo domačo nego las še stopničko višje. Za zdrave, močne in sijoče lase.

Navdihnjen z znanjem in izkušnjami profesionalcev, je Olaplex s svojo patentirano formulo predstavil pravo revolucijo v negi las doma. Poleg obstoječih izdelkov, ki obnovijo (Nº.3) in intenzivno vlažijo vaše lase (Nº.4 – Nº.7), vam tokrat predstavljamo novi Olaplex Nº.0, ki deluje kot osnova za nadaljnjo nego oz. tretma in poveča ter izboljša delovanje in učinkovitost vseh nadaljnjih korakov.

Tako kot nega obraza in nanos make up-a delujeta bolje s pravilno pripravljeno kožo, enako velja tudi za vaše lase. Olaplex Nº.0 je tretma, ki pripravi vaše lase za globinsko regeneracij ter obnovi, okrepi in zavaruje vezi v laseh. Uporabite OLAPLEX Nº.0 kot prvi korak dvostopenjske nege v kombinaciji z OLAPLEX Nº.3 Hair Perfector, za okrepitev in obnovitev vseh tipov poškodovanih las.

Z Olaplex Nº.0 lahko za svoje lase poskrbite doma in jih tako še bolj pripravite za naslednji obisk frizerja.

OLAPLEX Nº.0 + Olaplex Nº.3 = 68% bolj zdravi lasje in 3x močnejši lasje*

*ob uporabi dvostopenjske nege

Nanesite Nº.0 na čiste, suhe lase. Razčešite lase in zagotovite, da se proizvod popolnoma vpije. Počakajte 10 min, nato nanesite Olaplex Nº.3 Hair Perfector. NE IZPIRAJTE Nº.0!!! Olaplex Nº.3 nanesite preko Nº.0. Ponovno razčešite lase in pustite tretma delovati dodatnih 15 min. Celotni tretma pustite delovati vsaj 20 min, za najboljše rezultate pa predlagamo še dlje. Lase na koncu operite, šamponirajte in nanesite regenerator. Priporočamo uporabo Olaplex Nº.4 šampona in Olaplex Nº.5 regeneratorja. Za stiliranje nanesite Nº.6 Leave-in treatment in zaključite z Nº.7 za osupljiv sijaj vaših las.

Brez: Silikonov, sulfatov, parabenov,  fosfatov, ftalatov, DEA, aldehidov in ni testiran na živalih


POGLEJ KAKO OLAPLEX N. 0 UPORABLJAMO DOMA. KLIKNI TUKAJ:


FAQ:

Kdaj uporabiti OLAPLEX Nº.0 Dvostopenjsko nego uporabite enkrat tedensko oziroma dva do trikrat tedensko za zelo poškodovane lase.


Zakaj se imenuje Nº.0? (Kje sta Nº.1 in Nº.2?) Nº.1 in Nº.2 sta rezervirana izključno za profesionalno uporabo. Nº.0 je ustvarjen kot partner Nº.3 za intenzivno obnovo las doma.


Ali lahko Nº.0 uporabljam samostojno? Nº.0 je intenzivna nega, namenjena obnovi las, ki se vpije globoko v lase. Ustvarjena je, da ob delovanju skupaj z Nº.3 zagotavlja intenzivno obnovitev las. Medtem ko Nº.3 lahko uporabljate samostojno, uporabo Nº.0 svetujemo v kombinaciji z Nº.3.


Ali Nº.0 deluje brez Nº.3? Da, Olaplex Nº.0 tudi samostojno zagotavlja obnovitev las, vendar je ustvarjen do deluje kot del dvostopenjskega procesa. OLAPLEX tehnologija najbolje deluje na mokrih lase. Nº.0 je tekočina, ki so hitro posuši. Uporaba Nº.3 po uporabi Nº.0 zagotavlja, da bodo lasje ostali vlažni in tako ustvarili najboljše pogoje za delovanje sestavin.


Ali lahko uporabim Nº.3 takoj po uporabi Nº.0, da prihranim čas? Ne. Nº.0 potrebuje vsaj 10 min, da se popolnoma vpije v lase. To omogoča, da se Nº.3 vpije še golobje v lasne strukture.


Ali lahko Nº.0 uporabljam na zdravih laseh? Ali morajo biti lasje poškodovani? Vsi tipi in teksture las bodo imeli koristi od tretmaja. Bolj poškodovani lasje bodo videli najbolj drastične spremembe na začetku. Pogosteje kot uporabljate Nº.0, bolj zdravi bodo postali lasje. Rezultati morda ne bodo tako opazni, vendar bo tretma vseeno učinkoval znotraj strukture las.


Ali moram Nº.0 izprati ven iz las? Ne. Po nanosu Nº.0 počakajte 10 min, nato nanesite Nº.3 direktno na vrh Nº.0 za vsaj 10 minut, da ustvarite intenzivni tretma doma. Ko končate, izperite ter nanesite šampon in regenerator. Predlagamo Olaplex Nº.4 šampon in Olaplex Nº.5 regenerator.


Kaj je najdaljši čas da pustim izdelek na laseh? Izdelka Nº.0 in Nº.3 lahko pustite  na laseh tudi dlje. Učinkovitost se zmanjša po 30-45 min ali ko se lasje posušijo. Izperite, šamponirajte in nanesite regenerator za najboljše rezultate.


Ali lahko spim z izdelkom v laseh? Odsvetujemo spanje z izdelkom v laseh, saj obstaja možnost, da izdelek pride v vaše oči. Poleg tega lahko trenje med mokrimi lasmi in blazino pripelje do lomljenja las.


Ali lahko Nº.0 uporabljam pri barvanju las doma? Ne! Izdelek se ne dodaja izdelkom za barvanje doma.