MN summer

Ne pozabite, da je potrebno lase zaščititi pred škodljivi vplivi in jih ves čas negovati. 

 

PRED ODHODOM NA POČITNICE doma naredite nego z Olaplex No.3. Lase umijte, dobro sperite z vodo in osušite z brisačo. Nanesite izdatno količino Olaplex No.3 in pustite delovati kar se da dolgo, lahko tudi čez noč.

Nato lase dobro sperite in nadaljujte z balzamom. Za najboljši rezultat uporabite šampon in balzam Olaplex No.4 in No.5 ter pred sušenjem lase zaščitite z Olaplex No.6 ali No.7.

 

NA POČITNICAH in ko ste na soncu, na mokre lase nanesite Olaplex No.3, ki jih bo nahranil in obnovil poškodovane mikro vezi. Olaplex No.3 lahko na laseh pustite ves dan. Zvečer ne pozabite lase dobro sprati s sladko vodo in vedno nadaljevati z balzamom, ki bo zaprl lasno povrhnjico.  

 

Da bo barva tudi pod vplivom vode in sonca še vedno lepa in sijoča, uporabite izdelke Maria Nila Luminous Colour Losjon ali za dodatno vlaženje barvanih las Maria Nila Luminous Colour Masko

Vsi izdelki Maria Nila linije Colour vsebujejo tudi UV zaščito.

 

Si želite še bolj barvite in zanimive počitnice?  Popestrite jih z  eno izmed Colour Refresh barvnih mask, ki bo osvežila vašo barvo ali jo popolnoma spremenila. Katera bo vaša barva to poletje? Izberite TUKAJ - KLIK

 

In ne pozabite, da se lahko igrate z razmršenimi kodri in izgledom, kot da ste se ravnokar vrnili iz plaže, tudi ko ste doma.  Preizkusite Maria Nila Salty Cream ali Maria Nila Salty Mist.

 

Juhu! Poletje je tu!