Large JPG RETAIL Olaplex Holiday2022

S tedensko rutino do lepih in zdravih las INTENZIVNA OBNOVA - OLAPLEX 0 in OLAPLEX 3 - NAJBOLJŠA KOMBINACIJA

Lasje vsebujejo veliko keratinskih proteinov, del katerih so cisteinske aminokisline. Cistein je poseben zato, ker vsebuje atom žvepla (S), ta dva se običajno združita in tako tvorita difuzivno vez (S-S), ki ustvarja povezavo med dvema proteinoma.

Vsi ti proteini skrbijo za obliko in moč vaših las.
Ravnanje, kodranje las, kot tudi ponavljajoča vročina, sončna svetloba, styling in kemična obdelave las (barvanje, beljenje) te difuzivne vezi prekinejo, kar vodi do oslabljenih oz. poškodovanih las.

OLAPLEX-ova patentirana sestavina bis-aminopropil diglikol dimaleat kreira vez med atomi žvepla (S) in tako ponovno vzpostavi difuzivni most/vez, zaradi česar je las močnejši. To se zgodi zelo hitro, prav zaradi tega se poškodbe med barvanjem in beljenjem drastično zmanjšajo.

DOLGOROČNI UČINKI
Če vas zanima ali se Olaplex kopiči v laseh, zaradi česar bi bilo barvanje oz. posvetljevanje po večkratni uporabi oteženo, je najenostavnejši odgovor ta, da so zaradi Olaplexa lasje le vedno boljši. Kar tudi dokazujejo frizerji (koloristi), ki Olaplex uporabljajo že več let in vedno z odličnimi rezultati.

OLAPLEX 0 + Olaplex 3 = 68% bolj zdravi lasje in 3x močnejši lasje*
*ob uporabi dvostopenjske nege

JE PRVI IN EDINI PROIZVOD, KI NE SAMO PREPREČUJE LOMLJENJE KEMIJSKIH VEZI V LASEH, AMPAK TUDI OBNAVLJA ŽE POŠKODOVANE VEZI!!! OLAPLEX JE NEODVISNA BLAGOVNA ZNAMKA Z VEČ KOT 100 PATENTI.

Ni dovolj, da samo vaš frizer uporablja kvalitetne produkte. Za lase morate poskrbeti tudi doma. Če lase barvate, belite, kodrate, likate ali fenirate, so nekoliko poškodovani in zato jih je potrebno ustrezno negovati.

INTENZIVNI TEDENSKI TRETMA Z OLAPLEX 0 IN OLAPLEX 3 je tretma, navdihnjen z znanjem in izkušnjami profesionalcev, ki pripravi vaše lase na globinsko regeneracijo/obnovitev ter obnovi, okrepi in zavaruje vezi v laseh.
Uporabite OLAPLEX No.0 kot prvi korak dvostopenjske nege v kombinaciji z OLAPLEX No.3 Hair Perfector, za okrepitev in obnovitev vseh tipov poškodovanih las.
UPORABA

Lase šamponirajte 1x in nato nanesite na vlažne, z brisačo osušene lase OLAPLEX 0 od lasišča do konic. Pustite delovati 10 minut. Ne izpirajte. Čez Olaplex 0 nanesite Olaplex 3 in razčešite. Pustite delovati vsaj dodatnih 15 minut in izperete. Še enkrat šamponirajte, dobro izperite in nato nanesite balzam. Za najboljši učinek uporabite šampon Olaplex 4 in balzam Olaplex 5.

SET VSEBUJE;

Olaplex 0 155 ml , Olaplex 3 100 ml, Olaplex 4 100 ml, Olaplex 5 100  ml