Large JPG Amy Spencer (@amyspencerhair) B&A N° 8 (2)

Lasje vsebujejo veliko keratinskih proteinov, del katerih so cisteinske aminokisline. Cistein je poseben zato, ker vsebuje atom žvepla (S), ta dva se običajno združita in tako tvorita difuzivno vez (S-S), ki ustvarja povezavo med dvema proteinoma.

Vsi ti proteini skrbijo za obliko in moč vaših las.
Ravnanje, kodranje las, kot tudi ponavljajoča vročina, sončne svetloba, styling in kemična obdelave las (barvanje, beljenje) te difuzivne vezi prekinejo, kar vodi do oslabljenih oz. poškodovanih las.

OLAPLEX-ova patentirana sestavina bis-aminopropil diglikol dimaleat kreira vez med atomi žvepla (S) in tako ponovno vzpostavi difuzivni most/vez, zaradi česar je las močnejši. To se zgodi zelo hitro, prav zaradi tega se poškodbe med barvanjem in beljenjem drastično zmanjšajo.

DOLGOROČNI UČINKI
Če vas zanima ali se Olaplex kopiči v laseh, zaradi česar bi bilo barvanje oz. posvetljevanje po večkratni uporabi oteženo, je najenostavnejši odgovor ta, da so zaradi Olaplexa lasje le vedno boljši. Kar tudi dokazujejo frizerji (koloristi), ki Olaplex uporabljajo že več let in vedno z odličnimi rezultati.

JE PRVI IN EDINI PROIZVOD, KI NE SAMO PREPREČUJE LOMLJENJE KEMIJSKIH VEZI V LASEH, AMPAK TUDI OBNAVLJA ŽE POŠKODOVANE VEZI!!! OLAPLEX JE NEODVISNA BLAGOVNA ZNAMKA Z VEČ KOT 100 PATENTI.


TRETMA - INTENZIVNA VLAGA, za katero se uporablja Olaplex 8 Bond Intense Moisture Mask in traja 10-15 minut

Ni dovolj, da samo vaš frizer uporablja kvalitetne produkte. Za lase morate poskrbeti tudi doma. Če lase barvate, belite, kodrate, likate ali fenirate, so nekoliko poškodovani in zato jih je potrebno ustrezno negovati.

KAKO GA UPORABITI?

Nanesite na sveže, s šamponom umite in brisačo osušene lase, od sredine las, do konic in jo s prsti vtrite, da se vpije. Za lase do ramen, začnite z dvema potiskoma; uporabite manj ali več, glede na dolžino las. Pustite delovati 10 minut, nato dobro sperite.

ZAKAJ DELUJE?

Koncentrirana formula se globinsko absorbira in zdravi poškodbe, ne da bi pri tem obtežila lase.

Zasnovan za Hitrost

Ko Olaplex 8 začne delovati, lahko začutite razliko – lasje postanejo gladki in svilnati. Ko pogladite lase, presežek produkta zdrsi iz las. Manj je več. Ko se No.8 vpije, lasje pridobijo na polnosti.

Formuliran za Rezultate

- Podprt z OLAPLEX® Tehnologijo.

- Lahka struktura se v celoti vpije v lase

- Zagotavlja številne koristi, ki zdržijo več umivanj

- Deluje na najbolj ekonomičen in učinkovit način

Vlaga za Vse - kateri izdelki in kdaj?


- Po vsakem šamponiranju – Olaplex 5 Bond Maintenance™ Conditioner

- Obnovitvena krema za stiliranje – No.6 Bond Smoother

- Tedenska maska – Olaplex 8 Bond Intense Moisture Mask


NAJVEČKRAT NAS VPRAŠATE

ALI POTREBUJEM TUDI MASKO?


Da! Vsem tipom las koristi intenzivno vlaženje in dodatna obnova. Je luksuzni del tedenske samooskrbe las.

KAKO POGOSTO NAJ UPORABIM OLAPLEX 8?

Za splošno zdravje las Olaplex 8 uporabljajte tedensko. Pri skodranih ali barvanih laseh, ki potrebujejo več vlage, ga lahko uporabite 2 – 3-krat tedensko. OLAPLEX izdelkov ne morete predozirati.

MOJI LASJE SO ZDRAVI. ALI MORAJO BITI POŠKODOVANI, DA JE VIDEN REZULTAT?

Vse vrste las & teksture bodo imele korist od Olaplex 8 – rezultati na modelih so bili doseženi s samo eno uporabo. Pogostejša uporaba Olaplex 8, skupaj z ostalimi produkti OLAPLEX, omogoča, da lasje postanejo močnejši in bolj zdravi.

ALI JE POTREBNO LASE PO UPORABI ŠAMPONIRATI?

Ne. Po 10 minutah olaplex 8 le temeljito sperite.

MOJI LASJE SO V ZELO SLABEM STANJU. ALI BO TO POMAGALO?

Vsekakor! Za intenzivno obnovo doma, začnite z Olaplex 0 Intensive Bond Building Hair in Olaplex 3 Hair Perfector, v skladu z navodili. Po šamponiranju las, za 10 minut nanesite Olaplex 8 Bond Intense Moisture Mask in nato dobro sperite. Vaši lasje bodo neverjetni. Največjo obnovitveno moč pa ima vsekakor OLAPLEX samostojni tretma v salonu.