beagle1
Ali imate radi živali? Mi jih obožujemo! Živali so vse prevečkrat žrtve človeške prevzetnosti in tiho trpijo ter umirajo zaradi človeškega razvoja na planetu Zemlja. 

Prav je, da ob svojem delovanju čim manj vplivamo na naravne vire, okolje in se spoštljivo vedemo do prav vseh živih bitij. Zemlja pripada vsem in ne samo človeški vrsti. 

Kot imamo radi živali, imamo radi tudi izdelke, ki nam koristijo, nas delajo srečne in lepe, a hkrati ne škodujejo živim bitjem. Zato so VSI naši izdelki proizvedeni v skladu z etičnimi normami v Kaliforniji in NISO nikoli testirani na živalih. 

Olaplex zaveza

Od samega začetka ustanovitve Olaplexa sta bila zdravje in integriteta osnova, na kateri je bil zasnovan Olaplex. Laboratorijske živali živijo v izjemno mukotrpnih razmerah, to je nekaj, česar nismo nikoli podpirali in pri čemur ne bomo nikoli sodelovali. Ljubilmo naše kosmate, luskave, kožnate ali katerekoli druge živalske prijatelje. 
Ponosni smo, da lahko trdimo, da so vsi Olaplex izdelki proizvedeni brez krutosti do živali. 

Olaplex je veganski

Da je kozmetika veganska pomeni, da med sestavinami, ki so uporabljene pri proizvodnji izdelkov ni živalskih proizvodov, živalskih stranskih proizvodov ali živalskih derivatov. 

Kaj pomeni "Cruelty Free"?

To pomeni, da naših izdelkov ali sestavin, ki se uporabljajo pri proizvodnji nikoli nismo in jih nikoli ne bomo testirali na živalih. To prav tako pomeni, da ne najemamo tretjih oseb ali podjetij, ki bi v našem imenu testirali izdelke ali sestavine na živalih. Prav zaradi naštetih dejstev Olaplex izdelki niso naprodaj na Kitajskem. 

Izbor netoksičnih sestavin

Stremimo k uporabi varnih sestavin v vseh naših formulacijah, zato da vam lahko ponudimo kakovostne in netoksične izdelke. 

Olaplex ne vsebuje

Formulacije Olaplex izdelkov ne vsebujejo nobenega od naslednjih znanih toksinov: parabenov, ftalatov, barvil, 1,4-dioxan, formaldehida, metilizotiazolinona, toluena, triclosana, SLS (Sodium Lauryl Sulfate), SLES (Sodium Laureth Sulfate) ali ALS (Ammonium Laureth Sulfate).
Olaplex je tudi brez silikonov, sulfatov, peroksida, glutena, soje in mleka.

Naj bodo uničeni in poškodovani lasje preteklost! Povprašajte frizerja o Olaplexu salonskih storitvah in uporabljajte Olaplex izdelke tudi doma.
Olaplex režim 3-4-5 za nego las doma naroči na: Olaplex No.3 (negovalna emulzija), Olaplex No.4 (šampon) in Olaplex No.5 (regenerator) tudi doma.