shutterstock 135265448 []
Barvanje, beljenje, svetljenje, likanje, kodranje, stiliranje las…so dejavniki, ki poškodujejo lasno strukturo, saj se pri teh postopkih iz las odstranjujejo proteini, ki so glavni gradniki las. Olaplex je inovativna rešitev prav za ta problem, saj dokazano povezuje »uničene« vezi v proteinski strukturi las. 


Katere izdelke vsebuje sistem Olaplex?

Za zaščito las priporočamo redno uporabo Olaplexa ob vseh kemičnih postopkih, ki jih izvaja vaš frizer na laseh. Olaplex No. 1 in Olaplex No. 2 sta namenjena za uporabo v frizerskih salonih. Ker pa je Olaplex trostopenjski tretma, vam za domačo uporabo priporočamo uporabo Olaplex No. 3. 

Patentirana tehnologija 

Olaplex je edini izdelek na tržišču, ki vsebuje patentirano tehnologijo za obnovo poškodovanih vezi v strukturi las. Ker je glavna sestavina zaščitena je ne more in ne sme uporabljati nihče drug, zato je Olaplex edinstven izdelek na tržišču. 

Področja uporabe Olaplexa

  • Trajno barvanje las
  • Svetljenje/beljenje (blanžiranje) las
  • Toniranje las
  • Obnovitvene samostojne nege poškodovanih las 
  • Kratke obnovitvene nege
  • Ob trajnem kodranju ali trajnem ravnanju las
  • Primeren za uporabo tudi na lasnih podaljških, če so ti narejeni iz 100% naravnih las

Kje najdete Olaplex?

Olaplex najdete v frizerskih salonih širom Slovenije (seznam salonov). Ob obisku frizerskega salona se prepričajte, ali v salonu uporabljajo original Olaplex ali uporabljajo "približek/kopijo", ki ne zagotavlja enakih rezultatov kot original Olaplex. 


Kako veste, da Olaplex deluje?

Mi naše kupce spodbujamo, da se sami prepričajo v rezultate Olaplexa, da ga sami preizkusijo. Priporočamo tudi, da vsak sam razišče "zadevo" na svetovnem spletu. Do sedaj je bilo opravljenih več kot 80 mi.lijonov Olaplex aplikacij, po svetu ga uporablja več kot 340.000 frizerskih salonov, na Facebooku in Instagramu je to največkrat "tagan" izdelek za nego/obnovo las. 

Zakaj Olaplex obožujejo svetovne zvezde?

Zvezdniki zase želijo le najboljše in tudi njihovi frizerji si ne bi želeli ogroziti sodelovanja z njimi z uporabo slabih izdelkov, ki ne delujejo. Ker Olaplex resnično deluje, ga uporabljajo najbolj prepoznavni frizerji v industriji. Frizerji zvezdnikov in uradni Olaplex ambasadorji so tudi: Guy Tang (Gwyneth Paltrow, Tori Spelling), Tracey Cuningham (Khloe Kardashian, Jessica Biel, Fergie, Ariana Grande), Chris Appleton (Kim Kardashian, Ariana Grande, Katty Perry, Jennifer Lopez), Justin Andreson (Kirsten Dunst, Jennifer Aniston, Miley Cyrus), Riawna Capri (Selena Gomez, Jennifer Lawrence, Ashley Tisdale, Vanessa Hudgens), Chad Kenyon (Abigail Spencer, Elisabeth Moss, Carla Gugino), Nikki Lee.