novo-maria-nila-kozmeticne-torbice-the-perfect-match

NOVO – MARIA NILA KOZMETIČNE TORBICE – The Perfect Match

Maria Nila seti za vse vrste las - set vključuje šampon in balzam v polni in potovalni velikosti

To pomlad Maria Nila predstavlja svoje najbolj prodajane linije izdelkov za nego las v treh omejenih izdajah kozmetičnih torbic. Vsaka izmed njih odraža brezčasno eleganco tenisa skozi ‘The Perfect Match’ kampanjo. Izdelano iz recikliranih materialov, vsebujejo vaš najljubši šampon in balzam v polni velikosti in zraven še njihovo pomanjšano različico v potovalni velikosti. Popolno za nego las v času zasluženih počitnic.

Kozmetična torbica, navdihnjena s tenisom in izdelana iz 100% recikliranih materialov, je odlična za shranjevanje vseh vaših lepotnih potrebščin med prihajajočimi potovalnimi pustolovščinami ali obiskom telovadnice, zahvaljujoč svojemu funkcionalnemu dizajnu.

The Perfect Match kampanja Maria Nile s ponosom napoveduje sodelovanje s profesionalnima teniškima igralkama Mirjam Björklund in Eden Silva. Sta vodilna obraza kampanje poletne Maria Nila sezone in ambasadorke blagovne znamke, ki bosta skozi leto 2024 simbolizirali strokovno zmogljivost, visoko kakovost in odličnost blagovne znamke Maria Nila.

V letošnji Maria Nila poletni torbici boste našli svoj najljubši duo: šampon (350ml) & balzam (300ml) v polni velikosti. Brezplačno darilo ob nakupu seta pa še šampon (100ml) & balzam (100ml) v potovalni velikosti ter priročno, kozmetično torbico za večkratno uporabo.