Large JPG OLAPLEX 4P Product Hand

Blond barva je med ženskami zagotovo ena najbolj zaželenih barv las, zahteva pa veliko pozornosti in nege.


Medtem, ko bo vaš frizer - kolorist poskrbel za popolno barvo las z barvanjem v salonu, vam tokrat predstavljamo novi, revolucionarni izdelek šampon Bond Maintenance Purple Šampon OLAPLEX 4P, ki vam omogoča, da s primerno nego svojo novo barvo ohranite svežo in sijočo, ter brez nezaželenih rumenih in oranžnih tonov,  tudi med obiski salona.

Svetlenje las zahteva več obdelave in kemikalij, kar povzroči, da so lasje bolj nagnjeni k lomljenju in bolj izpostavljeni zunanjim vplivom, kot so UV žarki, onesnaževanje in drugim škodljivim vplivom. To lahko posledično pripelje do bolj dolgočasne in blede barve brez leska, ki ustvarja izgled rumeno oranžnih las. 

 

Kaj je vijolični Bond Maintenance Purple šampon OLAPLEX 4P?

Vsi OLAPLEX® izdelki vsebujejo patentirano tehnologijo, ki omogoča obnavljanje in krepitev nežnih lasnih vezi ob izvajanju posameznega koraka Olaplex® rutine. Cilj pa so vedno zdravi in sijoči lasje.

Najbolje prodajan Olaplex® šampon je sedaj izboljšan in namenjen vsem blondinkam. OLAPLEX® No.4 BOND MAINTENANCE™ šampon lase očisti ter jih hkrati obnavlja in navlaži. Novi član družine OLAPLEX® No.4-P ohranja vse prednosti originalnega šampona in lasem doda pravšnjo količino vijoličnega pigmenta, ki nevtralizira neželene rumene in oranžne tone med posameznimi obiski salona. Če je vaša barva las naravno blond ali je blond barva delo vašega stilista, imate balayage ali ste barvani po celotni dolžini ali ponosno nosite naravno sive lase, OLAPLEX® 4-P BOND MAINTENANCE PURPLE SHAMPOO pomaga ohranjati svetlo blond barvo, brez neželenih rumenih in oranžnih tonov. 

 

OLAPLEX® 4-P BOND MAINTENANCE PURPLE ŠAMPON

Pogosta pomanjkljivost običajnih vijoličnih šamponov je, da lahko pretirana uporaba izsuši vaše lase. Patentirana formula OLAPLEX v kombinaciji z vijoličnimi pigmenti pa ohrani vašo barvo las ter hkrati poskrbi za okrepitev lasnih vezi in vaše lase hkrati obnavlja in navlaži.


Zakaj torej uporabljati OLAPLEX® 4-P BOND MAINTENANCE PURPLE SHAMPOO?

  • Ker vsebuje patentirano Olaplex tehnologijo
  • Ker vsebuje visoko koncentracijo pigmentov in ne vsebuje sulfatov in parabenov
  • Ker je namenjen vsem tipom las
  • Ker NEVTRALIZIRA nezaželene rumene tone
  • Ker je namenjen naravnim blondinkam, vsem, ki so lase posvetlile in tudi tistim, ki ponosno nosijo naravno osivele lase

 OLAPLEX 4P je izredno koncentrirana formula. Šampon pustite na laseh delovati od 1 do 3 minute, vendar največ 5 minut, če želite da lasje pridobijo nežen vijolični pridih.

Kaj zahtevati pri vašem frizerju? 

  • V salonu si privoščite kraljevo Olaplex nego z Olaplex 1 in Olaplex 2
  • frizer naj vaše lase tonira z Olaplex 4P
  • nato pa naj jih še navlaži z vlažilno masko Olaplex 4 v 1 

Kaj uporabiti doma? 

OLAPLEX 4P za popolno blond barvo med posameznimi obiski frizerja! 

Naši nasveti:

Ob umivanju poskrbite, da boste šampon enakomerno nanesli po celotni dolžini las. Začnite pri konicah in nadaljujte proti koreninam. Šamponirajte dvakrat, pustite delovat od 1-3 minute, največ 5 za rahel vijolični pridih. Nato lase temeljito izperite in nanesite Olaplex 5 balzam ali za še več vlage Olaplex 8 vlažilno masko. Izperite, nato pa pred sušenjem uporabite kombinacijo Olaplex 6 in Olaplex 7, ki bosta lase še dodatno navlažila, olajšala sušenje in lase zaščitila pred toplotno obdelavo.