novi-olaplex-no-4d-dry-shampoo-suhi-sampon

NOVI OLAPLEX - No.4D DRY SHAMPOO - suhi šampon

Olaplex 4D je novi čistilni, suhi detox šampon za lase

OBČUTEK RAVNOKAR UMITIH LAS, BREZ OBČUTKA NASIČENOSTI.
Prvi dan umiti lasje in čisto lasišče. Mehki lasje, polni volumna.
Brez občutka nasičenosti in ostankov šampona. Brez neprijetnega vonja.

KAJ JE?
OLAPLEX No.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo je inovativen stajling produkt, s katerim dosežemo več volumna, njegove sestavine pa ohranjajo zdravo lasišče. To je suhi šampon, na način, ki ga pozna samo OLAPLEX. No.4D Clean Volume Detox vsebuje formulo za suho čiščenje s sestavinami, ki jih navdihuje znanost o negi kože, za razstrupljanje in ohranjanje zdravega lasišča med umivanji. Navsezadnje je tudi lasišče koža in osnova čistih, zdravih las je čisto, zdravo lasišče. Očistite. Popravite. Razstrupite.

ZAKAJ GA POTREBUJETE?
➤ vpija odvečno maščobo
➤ dodaja volumen
➤ osveži lase in razstruplja lasišče

ZAKAJ JE DRUGAČEN?
➤ Ključne sestavine čistijo lase, razstrupljajo lasišče ter odstranjujejo neprijetne vonjave in škodljivo nesnago, ne da bi mašile pore. Pravkar oprani lasje so na otip čisti, polni volumna, mehki, sijoči in popolnoma nič trdi in togi ali škodljivo suhi.
➤ Rižev škrob, ki je lahek kot zrak, za močno absorpcijo olja je združen z aktivnimi sestavinami, ki pomirjajo kožo. Lasišče je po uporabi sveže in pomirjeno, lasje pa dajejo občutek pravkar sveže umitih las.

Small JPG 1395   4D PDP Graphic Translations French 2000x2000 01Small JPG 1395   4D PDP Graphic Translations French 2000x2000 013Small JPG 1395   4D PDP Graphic Translations French 2000x2000 012Small JPG 1395   4D PDP Graphic Translations French 2000x2000 015