01 0274

COLOUR REFRESH je hkrati začasna barva za lase, ki se po nekaj pranjih spere in negovalni tretma. Lase navlaži in zmanjša naelektrenost. Po uporabi so lasje svilnato gladki in sijoči. WHITE MIX lahko uporabljate za ustvarjanje pastelnih odtenkov ali za mešanje vaših najljubših barv. Prepustite se domišljiji in ustvarjanju s COLOUR REFRESH barvnimi maskami. Bodite kreativni!

OD SEDAJ DALJE ŠE DVA NOVA TONA!

COOL CREAM je zasnovan tako, da daje lasem popolnoma naraven in hladen blond odtenek. CREAM umirjen, hladno blond ton.

Primerjava: Naša priljubljena maska PEARL SILVER deluje kot filter, ki uničuje tople tone, kot so zlati in rumeni, COOL CREAM pa je hladna temno blond barvna maska s pigmenti. To je maska, ki vam bo pomagala osvežiti vašo bravo ali ustvariti nov odtenek. Obenem maska neguje in dodaja lasem sijaj, zahvaljujoč arganovem olju. pH maske je med 5.0 – 5.5.

DUSTY PINK je zasnovan tako, da ustvari popoln, še vedno barvit, a umirjen odtenek roza barve. V primerjavi z našim že poznanim PINK POP-om, ki je zelo intenzivne rožnate barve, je DUSTY PINK bolj diskreten, temnejši, pastelen odtenek.

Za najboljše rezultate nanesite DUSTY PINK na predhodno beljene lase, posvetljene med 7-10. Za bolj intenziven roza odtenek, dodajte v mešanico majhno količino PINK POP-a. DUSTY PINK je maska, ki vam bo pomagala osvežiti barvo ali ustvariti nov odtenek. Obenem maska neguje in lasem dodaja sijaj, zahvaljujoč arganovem olju. pH maske je med 5.0 – 5.5.

COLOUR REFRESH omogoča ustvarjalnost in kreativnost brez tveganja, da bi pri tem poškodovali lase. Nikoli ne belite las, ki so pobarvani s COLOUR REFRESH barvno masko. V tem primeru lahko pigmenti, ki so še vedno v laseh, privedejo do neželenih tonov. Če nameravate uporabiti belilo, se najprej prepričajte, da je barvna maska popolnoma izprana.

KAKO UPORABITI BARVNO MASKO COLOUR REFRESH DOMA

1. UMIJTE LASE - Umijte lase s šamponom in jih dobro sperite z vodo. Tako bodo lasje pripravljeni na tretma s COLOUR REFRESH barvno masko.

2. LASE OSUŠITE Z BRISAČO - Z las odstranite odvečno vodo in jih nežno osušite z brisačo.

3. ZMEŠAJTE IN NANESITE COLOUR REFRESH BARVNO MASKO - Zmešajte želeni odtenek ali uporabite že pripravljenega. Masko nanesite s prsti ali z glavnikom po celotni dolžini las. Za nanos uporabite priložene rokavice.

4. PUSTITE DELOVATI - Barvno masko pustite delovati na laseh 3-10 minut, odvisno od želene intenzivnosti barve. Barvne maske, ki niso tako intenzivne ( Vanilla, Pearl Silver, Cool Cream, Dusty Pink,...), lahko pustite delovati dlje časa, tudi do 1,5 ure.

5. SPERITE - Barvno masko dobro sperite z las z zadostno količino vode.

6. REGENERATOR ZA LASE - Tretma zaključite z nanosom regeneratorja za lase. Regenerator zapre lasno povrhnjico in omogoča, da se pigmenti barvne maske dlje obdržijo v laseh. 

COLOUR REFRESH pigmenti ostanejo v laseh od 4 – 10 pranj, odvisno od same kvalitete in barve las. Količina barvne maske, ki jo boste potrebovali, je odvisna od dolžine in gostote las.

Za celotno BARVNO LESTVICO kliknite TUKAJ.

Za informacije o PH vrednostih kliknite TUKAJ.

Za več informacij o veganski kozmetiki Maria Nila kliknite TUKAJ.