frizz

Proti suhim in naelektrenim lasem v vsakem vremenu


Veliko se nas vsak dan sooča z naelektrenimi lasmi, katerim primanjkuje vlage, prožnosti in sijaja. Takšni lasje se radi lomijo, vozljajo in se težko stilirajo. Izgledajo poškodovani in zapuščeni. Le redko komu so v ponos. 

Kaj je vzrok?

Razlog za suhe naelektrene lase, lahko iščemo že v samem tipu las. Seveda pa k pojavu naelektrenosti pripomore še suh zrah, pomanjkanje vlage v laseh, UV sevanje, kemični in okoljski stres, neprimerni izdelki za nego las. V nadaljevanju članka lahko preberete tudi nekaj nasvetov, kako skrbeti za naelektrene lase. 

Nova linija Caviar Anti Frizz


Skrbno, premišljeno izdelana linija, navdihnjena z znanostjo za lase. Bori se proti naravnemu procesu staranja, kemičnem in okoljskem staranju las, ki z mešanico hranilnih olj pomaga nadzorovati raven vlažnosti v laseh.

Izbrane sestavine


Tako kot vaša koža, tudi vaši lasje potrebujejo veliko vlage. Ukrotite naelektrene in suhe lase s pomočjo učinkovitih sestavin za obnovitev hidratacije las. Povrnite lasem moč, živahnost in elastičnost ter bolj mladosten videz. Zdravi lasje, se ne lomijo in tako zrastejo daljši. 

Ključne sestavine

Abesinsko olje je bogat vir omega 9 maščobnih kislin, ki zagotavljajo intenzivno vlago v laseh in ščitijo lasno strukturo pred izgubo vlage ter nadaljnjimi poškodbami. 
Olje avokada lase vlaži, globinsko neguje in vnaša ključna hranila, kot so vitamini A, B, D, E. 
Olje kamelije je bogat vir omega-6 maščobnih kislin in antioksidantov, ki lasem povrnejo naravni sijaj. Ustvari naravno prepreko pred okoljskim onesnaženjem. Obnavlja, vlaži in neguje lase ter jih naredi bolj ubogljive in jih zato lažje stiliramo. 
Izvleček kaviarja je najbogatejši naravni vir omega 3 maščobnih kislin, ki v lase vnesejo vlago, prožnost in sijaj

Tehnologija Climate Shield Complex® nežno uravnava nivo vlage v laseh. Nadzoruje vdor vlage iz okolja in naredi lase gladke, mehke ter manj izsušene do 72 ur.


Nabor izdelkov

Celovita linija za boj proti naelektrenim in suhim lasem vsebuje naseldnje izdelke

Caviar Smoothing Anti-frizz Shampoo
Luksuzen čistilni šampon, ki pomaga k mladostni svilenosti brez obtežitve las. Uravnava nivo vlage v laseh. Zgladi povrhnjico in zmehča lasno vlakno. Zmanjša in ukroti suh ter naelektren videz las. Zmanjša trenje med lasnimi vlakni.

Caviar Smoothing Anti-frizz Conditioner
Luksuzen, negovalen regenerator ki naredi lase mladostno mehke brez obtežitve in zadržuje vlažnost. Naelektren in suh videz las je zmanjšan za do 80% za naslednjih 72 ur.

Caviar Smoothing Anti-Frizz Blowout Butter
Maslo za lase, ki se stopi v lahko olje za lase, namenjeno za feniranje še tako suhih in naelektrenih las. Lase ščiti pred toplotnim oblikovanjem, uravnava vlago v lasni strukturi. Lase naredi gladke, sijoče in mehke. Po uporabi je pričeska sveža, živahna brez oljnega, obteženega videza. 

Klinična študija dokazuje do 93% manj polomljenih las, lasje imajo za do 250% lepši sijaj, izboljšanj pa je tudi celoten izgled suhih in naelektrenih las za do 80%. 


Caviar Smoothing Anti-Frizz Nourishing Oil
Visoko negovalno olje, ki vaše lase razvaja, vlaži in obnavlja. Zaradi visoke vsebnosti C22 maščobnih kislin globinsko hrani lasno vlakno. Lasje imajo za do 250% lepši sijaj. Videz suhih in naelektrenih las se zmanjša za do 80% za naslednjih 72 ur. Izboljša celoten izgled suhih in naelektrenih las za do 80%. 

Caviar Smoothing Anti-Frizz Dry Oil Mist
Lahka oljna meglica, ki suhim lasem takoj doda sijaj in ukroti videz naelektrenih las. Olje, ki obnovi, zgladi in zmehča suhe ter naelektrene lase brez obtežitve.

Naročite izdelke iz linije Caviar Anti - Frizz TUKAJ


Nasveti

  • Znižajte temperaturo vode in čas pod prho, kajti vroča voda iz las odstranjuje naravna olja, ki pomagajo pri vlaženju.
  • Uporabljajte kakovosten šampon, namenjen vašemu tipu las. Ceneni šamponi so agresivni in še dodatno izsušijo lasno strukturo. Če imate suhe in naelektrene lase se priporoča umivanje 1-3 krat na teden.
  • Po pranju las se izognite grobemu frotiranju las z brisačo. Groba vlakna bombaža v brisači odprejo lasno povrhnjico, lase dodatno poškodujejo, naelektrijo in zavozlajo.
  • Uporabite mleko za lase, ki olajša česanje las. 
  • Pred sušenjem s sušilcem, lase sušite 10 min na zraku. Konice las bodo tako manj naelektrene in manj poškodovane. Lasje se tako tudi lažje razčešejo in oblikujejo. 

Nasvidenje suhi in naelektreni lasje!