mn products

Šampon uporabljamo za čiščenje umazanije, olja in ostankov izdelkov, da lahko lase odpremo in jih nato napolnimo s hranili. Vedno priporočamo, da šamponirate  dvakrat, saj s prvo uporabo očistite le lasno povrhnjico. Drugo šamponiranje odpre lase in omogoči, da hranila prodrejo v jedro las in jih okrepijo. Drugo šamponiranje tudi temeljito očisti lasišče, odstrani ostanke izdelkov in spodbuja dobre pogoje za zdravje lasišča. Šamponi Maria Nila imajo PH 6-6,5 in tako omogočajo odprtje lasne povrhnjice in njihovo pripravo za odlično delovanje maske.

Maska prinese lasem hranila namenjena obnovi in njihovemu zdravju. Ob umivanju, šampon prisili lase, da postanejo »pol odprti«, kar omogoča, da hranila prodrejo globoko v lasno strukturo in začnejo obnovitveni postopek. Kakšno masko potrebujete je odvisno od posameznika in tipa las. Vse maske za lase Maria Nila imajo pH 5-5,5, kar je naravni pH kože in las. Vse mehčajo, vlažijo in obnavljajo zdravje las. Masko pustite delovati najmanj tri minute, za boljši učinek pa do 20 minut.

Balzam se vedno uporablja kot zadnji izdelek pri umivanju las, za zapiranje lasne povrhnjice in njihovo zaščito. Nizki pH 4-4,5 prisili zunanjo plast las, da se zapre, zaščiti in ji da bleščeč videz. Vsi balzami Maria Nila vsebujejo aktivne sestavine za nadaljnjo krepitev mehkobe, sijaja in zdravja las. Balzam pustite nekaj minut na laseh, da sprožite postopek zapiranja zunanje plasti.

 

Zakaj moramo priporočiti postopek uporabe šampona, maske in nato balzama?

Šampon očisti lase in odpre zunanjo plast ter ustvari popolne okoliščine za delovanje maske. Maska prodre skozi odprte pramene las in jih napolni s hranili, kar krepi zdravje las. Balzam zapre lasno povrhnjico in omogoča, da vse hranilne snovi ostanejo v laseh. Z zaprtjem zunanje plasti postanejo vaši lasje bolj zdravi, mehki in sijoči.

Zakaj je pomembno vključiti masko za lase v dnevno nego vaših las?

Globoko negovalna nega las lahko močno spremeni njihov sijaj in moč. Še posebej pomembna je, če imate suhe, poškodovane, statične ali zelo dolge lase. Maske za lase Maria Nila vsebujejo vlažilne in obnovitvene sestavine, ki pomagajo vašim lasem do sijaja, moči in zdravja. Za razliko od običajnega balzama, ki deluje na površini pramena, maska ​​prodre v lasno strukturo. Redno nanašanje maske za lase bo vplivalo na sijaj, pripomoglo k mehkobi las in zdravemu lasišču.

Da bi kar najbolje izkoristili svojo masko, morate poznati tip las:

Običajni lasje:  Luminous Colour masque 

Suhi in kodrasti lasje:  True Soft masque 

Poškodovani ali kemično obdelani lasje: Structure Repair masque

Prhljaj, suho in občutljivo lasišče: Head & Hair Heal masque

Tanki in ravni lasje brez volumna: Pure Volume masque

Globinsko čiščenje las in lasišča:​​ Eco Therapy Revive masque

Rumeni toni in pomanjkanje sijaja: Sheer Silver Masque

 

Ljudje z mastnim lasiščem običajno ne potrebujejo dodatne hranilne nege, razen če so lasje močno poškodovani. Če je tako, priporočamo, da se osredotočite na obnovitveno proteinsko masko, kot je Structure Repair masque. Če imate zelo suho lasišče, priporočamo, da uporabljate zdravilno Head & Hair Heal masko, kot blagodejno nego za lajšanje težav z lasiščem in dodajanem vlage.

 

Sestavite za vas najbolj optimalno kombinacijo izdelkov Maria Nila

Glede na vse navedeno le redko naletimo na stranke z eno samo potrebo.

Dandanes svoje lase izpostavljamo najrazličnejšim škodljivim vplivom. Lase barvamo, blanžiramo, uporabljamo toplotne pripomočke, kot sta fen in likalnik, lase izpostavljamo sončnim žarkom in jih umivamo veliko bolj pogosto, kot v resnici potrebujemo. Na srečo lahko vse rešimo s premišljeno izbiro šampona, balzama in maske. Oglejmo si nekaj scenarijev, kako med seboj kombinirati različne produkte!

 


Scenarij št. 1.

Tip las: tanki in naravno skodrani

Kemična obdelava: prameni

Lasišče: normalno

 

Star Beauty priporoča:

Šampon: Sheer Silver šampon

Maska za lase: Structure Repair maska

Balzam: True Soft balzam

Pred sušenjem: True Soft Arganovo olje

 

Zakaj tak izbor?

Kodrasti lasje so naravno suhi in potrebujejo veliko dodane vlage, da lasje ohranijo naravno teksturo in se izognejo naelektrenosti. Zaradi svetlih pramenov želimo v nego vključiti vzdrževanje hladnih pigmentov. Tudi kodrom dodajamo vlago, ki jo potrebujejo, za piko na i pa želimo lase okrepiti po beljenju. S kombinacijo izdelkov iz treh različnih serij za nego Maria Nila, smo lasem zagotovili vse potrebno, da ostanejo sijoči in zdravi.

 

Scenarij št. 2.

Tip las: debeli in naravno skodrani

Kemična obdelava: prameni

Lasišče: suho

 

Star Beauty priporoča:

Šampon: Head & Hair Heal šampon

Maska za lase: True Soft maska

Balzam: True Soft balzam

Pred sušenjem: True Soft arganovo olje

 

Zakaj tak izbor?

Grobi, debeli in naravno skodrani lasje ne morejo dobiti dovolj vlage! Priporočamo naš šampon Head & Hair Heal za reševanje težav s suhim lasiščem. Sledita Treu soft maska in balzam ter True Soft arganovo olje pred sušenjem, ki dajejo naravno suhi teksturi popolno vlago za ohranjanje naravnih kodrov.

 

Scenarij št. 3.

Tip las: normalni in ravni

Kemična obdelava: barvni

Lasišče: prhljaj

 

Star Beauty priporoča:

Šampon: Head & Hair Heal šampon

Maska za lase: Head & Hair Heal maska

Balzam: Head & Hair Heal balzam

Pred sušenjem: Luminous Color losjon za lase

 

Zakaj tak izbor?

Za boj proti prhljaju priporočamo uporabo celotne serije Head & Hair Heal. Odločili smo se za specifično potrebo, ki je v tem primeru prhljaj. Serija izdelkov Head & Hair Heal vam bo zagotovil potrebno nego in vlago, ki jo potrebujete.  Losjon Luminous Color, ki ga boste na lase nanesli pred sušenjem, bo zagotovil dodatno zaščito in daljšo obstojnost barve.

 

 Scenarij št. 4.

Tip las: naravno valoviti in suhi

Kemična obdelana: prameni

Lasišče: normalno

 

Star Beauty priporoča:

Šampon: Sheer Silver Šampon

Maska za lase: Structure Repair maska

Balzam: Sheer Silver balzam

Pred sušenjem: True Soft arganovo olje

 

Zakaj tak izbor?

Če imate pramene pogosto potrebujejo vlago, dodano nego in šampon, ki bo ohranil in podaljšal hladne blond tone. V tem primeru predlagamo, da ohranite hladne tone z uporabo Sheer Silver šampona v svoji dnevni rutini. Zaradi osvetlitve oziroma barvanja potrebujejo dodatno krepitev, zato priporočamo obnovitveno Structure Repair masko, kot del vaše tedenske rutine. Da bi ohranili naravne kodre, priporočamo tudi uporabo Maria Nila Arganovega olja za nego po barvanju.