IMG bc brighter times couple mix 2

PREDNOSTI UPORABE MARIA NILA BLEACH COLLECTION

V Silver Bleach so dodani vijolični pigmenti, ki med procesom nevtralizirajo spodaj ležeče pigmente.

Balayage Bleach je enostaven za uporabo, se ne posuši ali razmaže.

Nežno poveča volumen  las, da doseže bolj kakovostno teksturo.

Stabilna vrednost pH skozi celoten postopek zagotavlja enakomerne rezultate.

Mešanica nima ostrega ali neprijetnega vonja

Popolna kompatibilnost belila in razvijalca.

Vrednost pH in pigmenti v Silver Shot-u podaljšajo rezultate.

Linija Bleach v klimatsko kompenzirani embalaži je 100% veganska in nikoli testirana na živalih.

 

1.    V SALONU

Silver Bleach

Profesionalno belilo v prahu z dodanimi vijoličnimi pigmenti, ki med postopkom beljenja nevtralizirajo spodaj ležeče pigmente in ustvarijo hladnejši ton.

 

Balayage Bleach

Profesionalno belilo v prahu, ki ustvari teksturo paste, je idealno za prostoročne tehnike. Med postopkom se ne osuši ali obarva.


2.    V SALONU IN NEGA DOMA

Silver Shot 

Belilo iz linije Maria Nila Bleach ima pH vrednost 10,3, ki bo med postopkom močno odprlo povrhnjico. Zato je pomembno, da po končanem postopku beljenja znova znižate pH vrednost. Uporabite Silver Shot, da boste na laseh lažje dosegli nižjo pH vrednost, zaprli povrhnjico in podaljšali rezultat. Ima pH 3,5 in je zadnji korak v postopku beljenja v vašem salonu. Silver Shot je na voljo v 60 ml embalaži, ki ga stranka lahko uporablja doma in tako podaljša rezultat

  Maria Nila Bleach Collection Balayage Jar + 12 silver shots, 350ml | Bleach,  Peroxide & Developers | Salon Services

Balayage Bleach

Profesionalnemu belilu v prahu so dodane naravne sestavine: Kaolinska glina, Ksantan gumi in Guar gumi, ki skupaj ustvarjajo teksturo paste, zato je idealno za prostoročne tehnike. Formula ima edinstven nežen vonj, ki omogoča prijetno izkušnjo za vas in vašo stranko.

Bleach Balayage je enostaven za uporabo, se ne izsuši in ne maže, ter omogoča svetlenje do 6 tonov. Število posvetlitev je seveda odvisno od strukture las, zgodovine las, časa delovanja in razmerja mešanice. Naravna sestavina Kaolinska glina bo ustvarila suho zunanjo površino, medtem ko se postopek znotraj vsakega odseka nadaljuje. Zahvaljujoč temu se mešanica ne bo izsušila ali mazala in bo omogočila uporabo tudi brez folije, plastike ali papirja! V mešanici z razvijalci ima pH vrednost 10,3. Balayage Bleach je na voljo tudi kot polnilo za zmanjšanje porabe plastike in odpadkov.

 

Silver Bleach

Profesionalno belilo v prahu z vijoličnimi pigmenti, ki nevtralizirajo zlate tone. Silver Bleach bo med procesom omejil videz spodaj ležečih pigmentov in ustvaril svetel in jasen rezultat. Po uporabi Silver Bleach-a vam ne bo potrebno popravljati tona v enaki meri kot pri uporabi običajnih belil v prahu.

Z razvojem belila z nižjo pH vrednostjo smo ustvarili formulo, ki je manj škodljiva za lase. Silver Bleach lahko svetli do 7 tonov, število stopenj posvetlitve pa je odvisno tako od zgodovine las, kot od časa delovanja in razmerja mešanice. Tekstura formule Silver Bleach je lahka in kremasta ter enostavna za nanašanje, njegova edinstvena barva pa omogoča lažje spremljanje napredka in rezultata med časom obdelave. Uporablja se lahko s papirjem, folijo ali kapo za pramena. V mešanici z Maria Nila razvijalci ima pH vrednost 10,3. Silver Bleach je na voljo tudi kot polnilo za zmanjšanje porabe plastike in odpadkov

 

Silver Shot

Silver Shot ne zniža pH vrednosti le po zaključku beljenja. Okrepljen je z izvlečki Guar gumija in Kaprilil glikolom z antistatičnimi in vlažilnimi lastnostmi, ter sposobnostjo zadrževanja vlage, zaradi česar je popolna nega las in lasišča.

Silver Shot vsebuje tudi vijolične pigmente, ki so pogosto potrebni po beljenju. Vijolični pigmenti bodo pomagali doseči in podaljšati rezultat hladnejših tonov, z intenzivnostjo, določeno s časom obdelave. Če želite ohraniti topel rezultat, zmanjšajte čas delovanja na največ 3 minute, da ohranite tople tone, a vseeno izkoristite druge prednosti Silver Shota. Silver Shot nanašajte po posameznih sekcijah in si s pomočjo glavnika zagotovite, da bo produkt enakomerno porazdeljen in se bo lahko ovil okoli vseh las. Obvezno pojasnite stranki, kdaj in kako uporabljati Silver Shot doma. Silver Shot bo zadnji korak negovalne rutine las, kar pomeni, da mu ne sme slediti balzam / regenerator za lase

 

Developer  - razvijalci

Pri izbiri moči razvijalca je pomembno, da nimate v mislih le želenega rezultata, temveč tudi kakovost las. Priporočamo mešanico enega dela belila v prahu z dvema deloma razvijalca (1:2), saj bo dodajanje več belila v prahu ustvarilo bolj ostro obdelavo, kot je potrebno. Na drugi strani bo dodajanje več razvijalca ustvarilo mešanico, ki morda ne bo dovolj močna, da bi tako dvignila ton, kot si prizadevate. Steklenice so zasnovane tako, da so enostavne za uporabo, z nizko, lahko oprijemljivo obliko, dvižnim pokrovčkom in različnimi barvami embalaže, kar olajša izbiro prave. Vsi razvijalci so razviti in proizvedeni v lastni tovarni na Švedskem. pH vrednost razvijalcev je med 2,3 – 2,5. Na voljo v; 1.8% / 6 vol 3% / 10 vol 6% / 20 vol 9% / 30 vol 12% / 40 vol Naši razvijalci se ponašajo s petimi jakostmi, in vam tako omogočajo, da lahko dosežete najboljše možne rezultate pri vsakem posameznem tretmaju. Razvijalci se gladko mešajo z našimi belili v prahu in tako ustvarijo formulo, ki je enostavna za nanašanje, tako pri klasičnih, kot pri prostoročnih tehnikah.


Maria Nila new bleaching treatment