Small JPG Holiday Hair Fix  Ribbon

Vsi si želimo daril, ki so privlačna, uporabna in hkrati osebna.  Zakaj ne bi letos vaših najdražjih razveselili z lasno kozmetiko?

Da bo izbira lažja in darila primerna, smo za vas pripravili in sestavili nekaj darilnih setov, ki temeljijo na vaših željah in so namenjeni različnim tipom las.


NAJLEPŠA DARILA ZANJO: 

Vedno izberite darilo, ki bo primerno za osebo, ki ji je darilo namenjeno. Preberite kakšne izdelke izbrati glede na vrsto las. 

Velikokrat dobivamo vprašanja kako negovati POŠKODOVANE LASE. Pogosto blanžiranje, barvanje in podobni kemični tretmaji na laseh pustijo trajne posledice, zato je za poškodovane lase še posebej pomembna izbira pravilne kozmetike. Odločitev je na dlani. OLAPLEX je VRHUNSKA NEGA za poškodovane lase, saj v laseh obnavlja poškodovane vezi. Zelo lepo darilo je Olaplex Kit, ki vključuje Olaplex 3,4,5 in 6.  Poleg Olaplexa imata tudi Alterna in Mari Nila čudovite darilne sete za poškodovane lase. Za Alterna Holiday kit kliknite TUKAJ ,  za Maria Nila Holiday box kliknite TUKAJ, 

Prav tako so zelo pogosta težava SUHI LASJE brez življenja. Naša prva izbira je Maria Nila s svojo linijo True Soft. Nežna veganska kozmetika, ki lase zmehča, vlaži in okrepi njihovo strukturo, brez škodljivih sulfatov in parabenov. Arganovo olje lase zgladi in se bojuje proti naelektrenemu videzu. Colour Guard Complex lase ščiti in zmanjša izgubo barve, povezano z umivanjem, toplotnim stiliranjem in UV žarki.  

Kliknite tukaj za darilni set.  Za vse, ki bi želeli podariti resnično najbolj luksuzno nego, je tu Alterna z linijo Replenishing Moisture, svojim paradnim konjem iz linije Caviar. Lepo darilno pakiranje je odlična izbira. Kliknite TUKAJ. 

POMANJKANJE VOLUMNA je težava, s katero se sooča velika večina sodobnih žensk. Tanki lasje, ki se hitro mastijo in kjer frizura enostavno ne zdrži. Maria Nila in Alterna imata svoji čudoviti darilni škatli z izdelki, ki bo pripomogli k večjemu volumnu in bolj obstojnim pričeskam. kliknite TUKAJ za Mari Nila darilni set ali TUKAJ za še bolj luksuzen Alterna Caviar Volume set. 

Velika težava sodobnega časa je tudi TEŽAVA Z LASIŠČEM. Prhljaj, prekomerno izločanje sebuma, izpadanje lase. Vse to so težave sodobnega človeka. Maria Nila je v svojih laboratorijih izumila eno najbolj zaželenih linij, ki odpravlja prej opisane težave. Linija  Kliknite TUKAJ za darilni paket. 

Še nekaj sugestij za vaše naslednje darilo:

-         Za vse, ki se barvajo – Maria Nila Colour set - kliknite TUKAJ 

-         Za vse blondinke – Maria Nila Sheer Silver set - kliknite TUKAJ 

-         Za vse, ki si želijo popoln detox lasišča – Maria Nila Eco Therapy Revive - kliknite TUKAJ 

 

NAJLEPŠA DARILA ZANJ:

Velika težava sodobnega časa je TEŽAVA Z LASIŠČEM. Prhljaj, prekomerno izločanje sebuma, izpadanje lase. Vse to so težave sodobnega človeka. Maria Nila je v svojih laboratorijih izumila eno najbolj zaželenih linij, ki odpravlja prej opisane težave. Linija Maria Nila Heal je odlična izbira ZA MOŠKE, saj s svojim nevsiljivim vonjem in nežnim učinkovinam ščiti lase in lasišče tudi ob vsakodnevnem umivanju, Kliknite TUKAJ za darilni paket. 

Moške velikokrat pestijo tudi težave z izpadanjem las. ALTERNA ima linijo, ki opravlja prav te težave. Šampon Caviar Clinical Densifying, ki na naraven način spodbuja lase, da so videti močnejši, debelejši in bolj zdravi navznoter in navzven. Šampon proti izpadanju las je namenjen moškim in ženskam z redkimi ter tankimi lasmi, ki si želijo gostejših, bolj debelih las s polnejšim in zdravim videzom. Za še boljši učinek se k šamponu prilagaja Caviar Clinical Densifying Leave in Root Treatment. Dnevna nega na bazi črne detelje, ki pomirja lasišče z mešanico vitaminov in hranilnih snovi, ter pripomore h gostejšemu in bolj zdravemu videzu las.

Večina moških za urejanje pričeske uporablja gele, pomade in voske. Maria Nila ponuja spekter izdelkov, ki bodo zadovoljili zahtevne uporabnike;

SLATE

Močan vosek, ki se hitro suši, je idealen za krajše lase, ki potrebujejo močno obstojnost in sijaj. Kombinacija negovalnih sestavin olivnega olja in rastlinskih beljakovin ustvari vlažilno formulo, ki varuje lase pred izsušitvijo.

Moč utrjevanja: 5/5

Sijaj: 3/5

CLAY

Pasta za oblikovanje pričeske, ki zagotavlja mat teksturo za vse tipe las in ustvari naraven stil brez občutka voska. Kombinacija negovalnih sestavin olivnega olja in rastlinskih beljakovin ustvari vlažilno formulo, ki varuje lase pred izsušitvijo.

Moč utrjevanja: 3/5

Sijaj: 1/5 (mat)

GNEISS

Pasta, ki odebeli lase in doda dodatno teksturo. Lasje se po uporabi naravno svetijo in se ne lepijo. Pasta je primerna za uporabo na vseh vrstah las, za oblikovanje krajših moških pričesk ali kot pripomoček za definicijo posameznih pramen na daljših ženskih laseh. 

Moč utrjevanja: 3/5

Sijaj: 2/5

SCHIST

Krema za definicijo in teksturo pričeske. Krema se po uporabi na laseh ne lepi in ne pušča sledi. Krema je primerna za uporabo na vseh vrstah las, še posebej za oblikovanje krajših moških pričesk.

Moč utrjevanja 3/5

Sijaj: 2/5

SHALE

Močan vosek za oblikovanje kratkih pričesk. Lasje se po uporabi ne lepijo. Vosek je primeren za uporabo na vseh vrstah las. Primeren je za oblikovanje krajših moških pričesk.

Moč utrjevanja 4/5

Sijaj: 4/5

Če še vedno ne veste kaj bi izbrali in katera linija bi bila najbolj primerna za vaše naslednje darilo, nam pišite na #EM#696f646c447672667a24686e6d787a763e627b#EM# ali nas pokličite na 040 168 826.