olaplex1
Olaplex poskrbi za zdravo in obnovljeno lasno strukturo brez poškodb. Torej obnovi temelje las in se iz las ne izpira. Uporablja se ga v frizerskem salonu in doma. 

Stena in manjkajoči zidaki

Predstavljajte si steno zgrajeno iz opeke. V steni manjka 50% zidakov. Naloga in poslanstvo Olaplexa je, da zapolni/poveže praznine, kjer manjkajo zidaki, da ustvari nove vezi med obstoječimi zidaki. Če želite, da je ta stena še lepe barve, jo je potrebno še izravnati, zgladiti, zbrusiti, prepleskati in prav to naredi nadaljnja nega s kakovostnimi šamponi (Olaplex No.4), regeneratorji (Olaplex No.5), maskami in negovalnimi kremami. Še enkrat: OLAPLEX POSKRBI ZA ZDRAVO IN OBNOVLJENO LASNO STRUKTURO BREZ POŠKODB. 

Olaplex No.1 in Olaplex No.2

Dva izdelka, ki sta namenjena profesionalni uporabi v frizerskem salonu. Olaplex No.1 se dodaja med vse barve, belila, tonerje, prelive, glose. Uporablja se ga tudi med samostojno nego v salonu.  
Olaplex No.2 je namenjen zaključni fazi po barvanju las ali ob samostojni negi v salonu. Več o načinih uporabe Olaplexa v salonu si lahko preberete TUKAJ

Lasje niso bili nikoli barvani, kemično tretirani, likani ali kodrani

Če spadate med tistih 15% žensk in si las ne svetlite, barvate, kemično tretirate, likate ali ne kodrate, potem nekega »WOW« učinka ne bo. Enostavno in po pravici. Zakaj? Ker si ne poškodujete vezi v laseh tako pogosto, kot oseba, ki se redno barva, svetli, ravna ali kodra. Če so vaši lasje zdravi, boste po Olaplex negi občutili predvsem spremembo v sami lasni strukturi, morda bo las na otip močnejši, drugače bo "padel", saj bo tistih nekaj polomljenih vezi Olaplex vseeno uspel povezati. Vse je odvisno od vrste las, saj vsaki lasje drugače odreagirajo na nego.
 

Trdi lasje

Olaplex ne povzroči trdih las. Nikoli. Medtem ko kombinacija Olaplex tretmaja s keratinsko nego lahko povzroči trše lase. Zakaj? Dejstvo je,  da je keratin kot material po svoji zasnovi trši. Keratinska nega je super, vendar se aplicira tako, da se jo »zapeče« v lase. Olaplex po drugi strani ne vsebuje keratina, in ne potrebuje toplotnega obdelovanja. Po Olaplex negi boste imeli kvečjemu mehkejše lase, nikoli in nikakor pa ne trdih las.

Slamnat izgled las

Po Olaplex negi nikoli! Če imate kljub dodanemu Olaplexu slamnat izgled las, potem morda vaš frizer ni uporabil dejanskega Olaplexa, temveč izdelek, »podoben« Olaplexu, ki sloni zgolj na proteinski osnovi, vam pa je rekel, da je uporabil Olaplex. Obstaja tudi možnost, da je pozabil dodati Olaplex (se zgodi), ali pa se je morda zapletel pri količinskem odmerjanju Olaplexa. Mogoče je uporabil slabo in nekakovostno kozmetiko za nego las, ki vsebuje veliko škodljivih in grobih sestavin. Vsekakor Olaplex ne povzroči slamnatega izgleda.


Olaplex med barvanjem 

Olaplex No.1 je namenjen izključno frizerskim salonom. Frizer vam doda Olaplex med barvo, da prepreči poškodbe las, hkrati pa tudi prepreči, da bi kisik v razvijalcu, odvzel vlaknu vso vlago in maščobo. Olaplex No.1 je namenjen temu, da lahko frizer hitreje in bolje doseže željene rezultate ter da stranka odide iz salona brez poškodovanih las. 
Olaplex No.2 je prav tako namenjen frizerskim salonom, kot zaključni tretma po uporabi No.1 Olaplex No.2 še dodatno neguje in obnovi lase. Postori še tisto, kar No.1 med barvanjem ni uspelo. 
Rezultat: Lasje ne bodo imeli slamnatega videza. Lasje bodo mehkejši in voljnejši. Še vedno pa jih boste z lahkoto oblikovali v željeno frizuro, saj Olaplex las ne obteži.  

Olaplex nega las doma

Vsi Olaplex izdelki vsebujejo isto patentirano sestavino, ki dokazano ponovno poveže uničene vezhi v lasni strukturi, zato lahko z Olaplex nego nadaljujete tudi doma. Za najbolj celovito obnovo las v udobju lastne kopalnice, vam priporočamo Olaplex režim 3-4-5, ki vsebuje Olaplex No.3 obnovitveno emulzijo, Olaplex No.4 šampon in Olaplex No.5 regenerator.  

Olaplex No.3

Obnovitvena emulzija je prvi izdelek za obnovo las doma. Z No.3 je dana možnost, da tudi sami doma vzdržujete lase brez poškodb. Lahko služi kot predpriprava na barvanje v frizerskem salonu, ali pa preprostemu vzdrževanju oz. obnovi las doma. Priporočamo uporabo 1x tedensko. Na laseh ga lahko pustite čim dlje. Več časa kot deluje, boljši bo rezultat. Več o Olaplex No.3 TUKAJ

Olaplex No.4

Obnovitveni šampon brez sulfatov, las ne izsuši, ampak jih nežno globinsko očisti ter jih pripravi na nadaljnjo nego z Olaplex No.5 regeneratorjem. Tudi šampon vsebuje patentirano sestavino, ki ponovno poveže poškodovane vezi v laseh. Ker se šampona porabi malo, bo 250 ml trajalo za cca 3 mesece na srednje dolgih laseh (dolžina ramen). 
Več o Olaplex No.4 TUKAJ

Olaplex No.5

Zadnji korak k celoviti obnovi las z Olaplex izdelki za nego las doma. Vsebuje olje pešk zelenega čaja, abisinsko in avokadovo olje, izvlečke jagode acaii, granatnega jabolka in sadja noni ter vlažilne sestavine kot so pantenol in natrijev hialuronat. Biotin pa poskrbi za boljšo rast las. 
Več o Olaplex No.5 TUKAJ

MIT: Po dolgotrajni uporabi olaplexa je las uničen oz. po prenehanju uporabe olaplexa je las uničen

Ne! Po dolgotrajni ali kratkotrajni uporabi Olaplexa je las bolj zdrav in z manj poškodbami, kot bi bil brez uporabe Olaplexa. Besedo Olaplex lahko povežete le s ponovno zdravimi lasmi. V primeru, da enostavno prenehate z uporabo Olaplexa, ne bo nič drugače, kot če bi prenehali hoditi v fitnes. Januarja, besa polni zaobljub, maširate v fitnes, z zaobljubo, da boste celo leto pridno hodili na vadbe. Zdržite dva meseca, dobite nekaj mišic, pred poletjem pa obupate in ponovno s kavča gledate nadaljevanke. Mišice izginejo, kriv pa ni fitnes. Krivi ste sami in neobiskovanje fitnesa. Možnost vam je bila dana. In enako je z Olaplexom. Ko prenehate uporabljati Olaplex, bodo lasje med barvanjem, svetljenjem, kodranjem ali likanjem ponovno poškodovani, suhi in slamnati. Nič hitreje in nič bolj, kot ponavadi. Škoda bo enaka, kot je bila pred izumom Olaplexa. 

Naj bodo uničeni in poškodovani lasje preteklost! Povprašajte frizerja o Olaplexu in uporabljajte Olaplex izdelke tudi doma.
Olaplex režim 3-4-5: Olaplex No.3 (negovalna emulzija), Olaplex No.4 (šampon) in Olaplex No.5 (regenerator) tudi doma. Vsekakor boste nad rezultatom pozitivno presenečeni.