Large JPG Consumer Family Shot

Že od samega začetka človeštva je med ljudmi prisotno obdarovanje. Je eden temeljnih običajev in pomemben del življenja z določenimi pravili, ki je poznan povsod po svetu in v različnih časovnih obdobjih. Namen in vsebina darila sta se skozi obdobja zgodovine spreminjala. Kot pri drugih vidikih načina življenja govorimo tudi pri obdarovanju o kulturnih razlikah. Pogosto je sestavni del obredov, kot so rojstvo, krst, poroka …, največkrat pa je orodje za izkazovanje prijateljstva, naklonjenosti, spoštovanja, zahvale in utrjevanja medsebojnih odnosov.

Darilo sodi med ključne elemente lepšega, boljšega, včasih celo uspešnejšega komuniciranja, pa tudi k udejstvovanju sodobnega človeka nasploh. Pri izboru darila smo pazljivi in pozorni na kulturne posebnosti obdarovanca, njegove interese ter situacijo oziroma priložnost, ob kateri darilo izročamo. Darilo je lahko nekaj vrhunskega, dosežek znanja in raziskovanja, inovativnosti in kreativnosti.

Darilo podarimo, ker imamo nekoga radi in mu želimo izkazati naklonjenost. Tako nas izdelki sami nagovarjajo k ljubezni.

Pogosteje kakor sebi poklanjamo darila drugim. Z darilom lahko izrazimo hvaležnost, naklonjenost, pozornost …, obeležimo spomin, s katerim skušamo ovekovečiti kakšen pomemben dogodek. Navadno ga podarjamo svojim najbližjim, prijateljem, znancem, sodelavcem, poslovnim partnerjem.

Ko obdarujemo, prisluhnimo najprej sebi, kaj želimo nekomu sporočiti in koliko poznamo to osebo, ki ji želimo izraziti pozornost, hvaležnost, zaupanje in spoštovanje. Predvsem pa naj obdarovanje ne bo vračanje darila z darilom. Ne glede na to, kaj in komu bomo podarili darilo, vedno bo izražalo naš odnos, kulturo in okus.

Res je, da nekaterim izbiranje daril predstavlja posebno zadovoljstvo, drugim pa načrtovanje in nakupovanje povzroča pravi stres.

Zato, da vam letos prihranimo nekaj časa, smo pripravili DARILNO PONUDBO IZDELKOV ZA NEGO LAS MARIA NILA, ALTERNA IN OLAPLEX - prijaznih do las in narave.

ALTERNINI LUKSUZNI Canvas seta iz botaničnega caviarja; More To love za večji volumen in Me Time za vsakodnevno uporabo.

MARIA NILA BOŽIČNO NOVOLETNA DARILA

Head & Heal Holiday box, Sheer Silver Holiday box, True Soft Holiday box, Pure Volume Holiday box, Luminous Colour Holiday box, Structure Repair Holiday box

OLAPLEX Hair Repair Treatment kit in Best of Bond Builders kit