shutterstock 422650429 []
Na spletu se pojavlja zelo veliko mask, ki obljubljajo čudežno obnovo las, zato nas zelo veliko sprašuje ali se Olaplex izpira iz las in kako pravzaprav učinkuje na poškodovane lase? Odgovor je zelo preprost. NE! Olaplex se iz las ne izpira, kot velika večina drugih izdelkov za obnovo las. S pomočjo patentirane učinkovine bis-aminopropil diglikol dimaleata, ponovno poveže dvojne žveplove vezi v proteinski strukturi lasnega vlakna. Torej obnovi poškodovane vezi v lasni strukturi. Zakaj se ne izpere, kot druge negovalne maske? 

Učinek Olaplexa se iz las ne izpira! 


Kaj pomeni, da je sestavina patentirana?

Patent je zakonsko zaščitena in izključna pravica koriščenja izuma. Po tem, ko je patent dodeljen, ne sme nobeno drugo podjetje izdelovati, uporabljati, uvažati/izvažati potrjenega izuma/patenta, brez dovoljenja imetnika patenta. Iz tega izhaja, da vsi drugi Olaplex nadomestki, samo začasno »zabrišejo« poškodbe las in se ob vsakem pranju izpirajo iz las. Ker Olaplex vzpostavlja nove vezi, se te iz las ne izperejo. Če bi se, bi si ob vsakem umivanju z glave izprali vsi lasje.  

Je Olaplex šampon, balzam ali maska za lase?

Olaplex No.3 ni šampon, ni balzam in ni maska za lase. Olaplex tudi ni proteinska emulzija, ki bi tvorila začasni ovoj okoli vaših las. Ni kokosovo, arganovo, makedamijino olje ali karkoli podobnega olju. Olaplexova patentirana sestavina obnovi osnovne temelje v laseh, obnovi strukturo lasnega vlakna. Ko Olaplex poveže vezi v laseh, se te ne morejo več »izprati«. Če so vaši lasje suhi, morate še vedno uporabiti kakovosten vlažilni šampon (Olaplex No.4), regenerator (Olaplex No.5) in masko. Olaplex No.3 namreč obnovi temelj lasnega vlakna, same vezi v laseh. 

Ali je Olaplex tretma trajen? 

Da. Olaplex tretma je trajen in traja do naslednjega barvanja, svetljenja/blanžiranja, likanja, trajnega kodranja las. Če ob naslednjem obisku frizerskega salona, frizer ne bo uporabil Olaplexa, bo ponovno poškodoval lase. Za lažjo predstavo si predstavljajte, da želite shujšati. Pričnete s telesno vadbo, obiskujete fitnes, pravilno jeste. Ko se stuširate, se vam rezultati novega načina življenja ne sperejo s telesa, še vedno čudovito izgledate, tako se tudi ne sperejo novo ustvarjene vezi v lasni strukturi. Če pa prenehate s telesno vadbo in pravilno prehrano, se boste poslovili tudi od popolne postave in lepega telesa. Enako se zgodi tudi z vašimi lasmi, ko prenehate z uporabo Olaplexa. 

VSI Olaplex izdelki vsebujejo patentirano aktivno sestavino, ki dokazano obnovi poškodovane vezi v lasni strukturi las. 


Kaj se zgodi, ko prenehate z uporabo Olaplexa?

Vsako nadaljnje barvanje, svetljenje oz. »blanžiranje«, toniranje, ali kemično tretiranje las, brez dodanega Olaplexa, bo vaše lase poškodovalo in pustilo trajne posledice. Svetujmo vam, da če želite frizerski salon zapustiti z lepšimi in bolj zdravimi lasmi, prosite frizerja, da v barvo za lase doda Olaplex. 

Naj bodo uničeni in poškodovani lasje preteklost! Povprašajte frizerja o Olaplexu in uporabljajte Olaplex izdelke tudi doma.

Olaplex režim 3-4-5: Olaplex No.3 (negovalna emulzija), Olaplex No.4 (šampon) in Olaplex No.5 (regenerator). Vsekakor boste nad rezultatom pozitivno presenečeni. Rezultat se ne bo izpral.

Preberi še: