shutterstock 422650429 []
Zadnje čase nas ogromno ljudi sprašuje ali se Olaplex izpira iz las in kako pravzaprav učinkuje na poškodovane lase? Odgovor je zelo preprost. Ne! Olaplex se iz las ne izpira. S pomočjo patentirane učinkovine bis-aminopropil diglikol dimaleata, poveže enojne žveplove in vodikove vezi v poškodovanih laseh, hkrati pa tudi obnavlja disulfidne vezi v proteinski strukturi lasnega vlakna. Torej obnovi poškodovane vezi v lasni strukturi.

Je Olaplex šampon, balzam ali maska za lase?

Olaplex ni šampon, ni balzam in ni maska za lase. Olaplex ne bo navlažil las, saj temu ni namenjen. Olaplex tudi ni proteinska emulzija, ki bi tvorila začasni ovoj okoli vaših las. Olaplex obnovi osnovne temelje v laseh, obnovi strukturo lasnega vlakna. Ko Olaplex poveže vezi v laseh, se te ne morejo »izprati«. Če so vaši lasje suhi, morate še vedno uporabiti kakovosten vlažilni šampon, regenerator in masko. Olaplex namreč obnovi temelj lasnega vlakna, same vezi v laseh. TUKAJ lahko naročiš Olaplex režim 3-4-5 (šampon, regenerator in negovalna emulzija) za obnovo las doma. 


Ali je Olaplex tretma trajen? 

Da. Olaplex tretma je trajen in traja do naslednjega barvanja, svetljenja/blanžiranja, likanja, trajnega kodranja las. Če ob naslednjem obisku frizerskega salona, frizer ne bo uporabil Olaplexa, bo ponovno poškodoval lase. Za lažjo predstavo si predstavljajte, da želite shujšati. Pričnete s telesno vadbo, obiskujete fitnes, pravilno jeste. Ko se stuširate, se vam rezultati novega načina življenja ne sperejo s telesa, še vedno čudovito izgledate, tako se tudi ne sperejo novo ustvarjene vezi v lasni strukturi. Če pa prenehate s telesno vadbo in pravilno prehrano, se tudi počasi poslovite od popolne postave in lepega telesa. Enako se zgodi tudi z vašimi lasmi, ko prenehate z uporabo Olaplexa. 

Kaj se zgodi, ko prenehate z uporabo Olaplexa?

Vsako nadaljnje barvanje, svetljenje oz. »blanžiranje«, toniranje, ali kemično tretiranje las, brez dodanega Olaplexa, bo vaše lase poškodovalo in pustilo trajne posledice. Svetujmo vam, da če želite frizerski salon zapustiti z lepšimi in bolj zdravimi lasmi, prosite frizerja, da v barvo za lase doda Olaplex. 

Naj bodo uničeni in poškodovani lasje preteklost! Povprašajte frizerja o Olaplexu in uporabljajte Olaplex izdelke tudi doma.
Olaplex režim 3-4-5: Olaplex No.3 (negovalna emulzija), Olaplex No.4 (šampon) in Olaplex No.5 (regenerator) tudi doma. Vsekakor boste nad rezultatom pozitivno presenečeni. Rezultat se ne bo izpral.

Preberi še: