Large JPG 896364002428 896364002435 1

Druga faza Olaplex rutine je vzdrževanje!

Redno umivanje z Olaplex 4 šamponom in Olaplex 5 balzamom je osnova lepih in zdravih las.

Zakaj potrebujete Olaplex 4 Bond Maintenance Shampoo?

Kremni šampon, ščiti, neguje in obnavlja poškodovane ter uničene lase.

Lase vlaži in globinsko neguje, zato se po uporabi lažje razčešejo, stilirajo in so na pogled bolj sijoči ter zdravi.
Visoko hranljiv obnovitveni šampon poudari naraven sijaj las, lase naredi močnejše in prožnejše, kar preprečuje lomljenje las in je primeren za vse vrste las.

Olaplex N°4 Shampoo obnavlja in ščiti lase pred vsakdanjimi učinki stresa – vključno z poškodovanimi lasmi, razcepljenimi konicami in naelektrenostjo – s popolno obnovitvijo poškodovanih vezi. Vaše lase pusti bolj obvladljive, svetleče in zdrave z vsako uporabo. Olaplex 4 je varen za barvane lase in zmanjšuje lomljenje in ojača vse tipe las. PH: 6-6.5

UPORABA
Zmočite lase in lasišče ter nanesite šampon. S konicami prstov šampon dobro vmasirajte v lasišče ter lase. Dobro izperite in ponovite postopek. Nadaljujte z uporabo Olaplex 5 balzama.


Zakaj potrebujete Olaplex 5 Bond Maintenance Conditioner?

Visoko vlažilni, obnovitveni balzam je primeren za vse tipe las.
Lasje so po uporabi bolj obvladljivi, svetleči/lesketajoči in bolj zdravi.
Z obnavljanjem vezi ščiti in obnavlja poškodovane lase, razcepljene konice in preprečuje naelektrenost las. Varno za barvane lase. 

Kremni balzam obnavlja poškodovane ter uničene lase. Dokazano ponovno poveže dvojne žveplove vezi v proteinski strukturi las. Ščiti, neguje in preprečuje nadaljnje poškodbe las. Zaradi svojih negovalnih sestavin zmanjšuje videz naelektrenih las ter preprečuje cepljenje las. Lase vlaži, globinsko neguje in hrani. Lasje so po uporabi sijoči, svileni, obnovljeni ter zdravi.

UPORABA
Po šamponiranju las z Olaplex 4 šamponom, osušite lase z brisačo ter nanesite Olaplex 5 balzam. Balzam nanesite na lase po pramenih, tako, da so vsi lasje obdani. Pustite delovati 3 minute, nato dobro izperite. PH: 4.0-5.0

Lasje vsebujejo veliko keratinskih proteinov, del katerih so cisteinske aminokisline. Cistein je poseben zato, ker vsebuje atom žvepla (S), ta dva se običajno združita in tako tvorita difuzivno vez (S-S), ki ustvarja povezavo med dvema proteinoma.

Vsi ti proteini skrbijo za obliko in moč vaših las.
Ravnanje, kodranje las, kot tudi ponavljajoča vročina, sončne svetloba, styling in kemična obdelave las (barvanje, beljenje) te difuzivne vezi prekinejo, kar vodi do oslabljenih oz. poškodovanih las.

OLAPLEX-ova patentirana sestavina bis-aminopropil diglikol dimaleat kreira vez med atomi žvepla (S) in tako ponovno vzpostavi difuzivni most/vez, zaradi česar je las močnejši. To se zgodi zelo hitro, prav zaradi tega se poškodbe med barvanjem in beljenjem drastično zmanjšajo.

DOLGOROČNI UČINKI
Če vas zanima ali se Olaplex kopiči v laseh, zaradi česar bi bilo barvanje oz. posvetljevanje po večkratni uporabi oteženo, je najenostavnejši odgovor ta, da so zaradi Olaplexa lasje le vedno boljši. Kar tudi dokazujejo frizerji (koloristi), ki Olaplex uporabljajo že več let in vedno z odličnimi rezultati.

JE PRVI IN EDINI PROIZVOD, KI NE SAMO PREPREČUJE LOMLJENJE KEMIJSKIH VEZI V LASEH, AMPAK TUDI OBNAVLJA ŽE POŠKODOVANE VEZI!!! OLAPLEX JE NEODVISNA BLAGOVNA ZNAMKA Z VEČ KOT 100 PATENTI.


Redno umivanje z Olaplex 4 šamponom in Olaplex 5 balzamom je osnova lepih in zdravih las.